segt

.jag 2014-10-13 10:12 (inga kommentarer)
men vad trött jag är. efter tävlingen igår åkte jag hem, lagade mat, diskade och plockade undan och landade sedan i soffan. kollade lite på tv, pratade med mr S, gick och lade mig tidigt. sov dock som en kratta, för tidigare på kvällen hade N sms:at att D skulle åka in på sjukhuset med lille A, som hade hög feber och ont i magen. så jag vaknade flera gånger i natt och kollade telefonen för att se om jag fått något meddelande (facit: de fick åka hem efter ett par timmar med diverse undersökningar, virus, inget att göra). så när klockan ringde kände jag mig mer död än levande. och mitt schema den här veckan är inte alls så luftigt som jag trodde. imorgon kväll ska jag på föreläsning och på onsdag kväll ett möte. och på lördag har vi avslutning på den kurs som jag varit hjälpinstruktör på och på söndag är det avslutning på agilityn. så egentligen är det bara idag, torsdag och fredag som inte har något uppbokat denna veckan. men det är åtminstone inte VARJE KVÄLL, och det är inga jättekrävande grejer heller, möjligen att föreläsningen slutar något för sent för min smak, men men. det får gå.

min plan för idag är att försöka sluta lite tidigare om det går, sedan åka och handla, sedan hem och gå ut i skogen med hundarna. och sedan tänker jag fan i mig ockupera soffan HELA KVÄLLEN. tända en brasa i kaminen, titta på tv, läsa, kanske lyssna lite på musik. dricka te, tända ljus, VILA med gott samvete. because I'm worth it, because I'm så in i helvete worth it just nu.

jobbet rullar på, det är ovanligt mycket att göra för att vara så här sent på säsongen och som det ser ut nu så kommer vi att slå produktionsrekord i år. det senaste sattes 2003 och då var vi betydligt mer personal, så det är kanske inte konstigt att alla är trötta och slitna just nu. man får fokusera på de små ljusglimtarna. som jag och min soffa ikväll. men först ska jag beta av lite jobbhögar.


















Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.