äntligen framme

.jag 2014-10-12 18:52 (inga kommentarer)
pust, så blev det äntligen söndag och jag är i mål efter en extremt hektisk period med galet fullspäckad kalender. nu blir det äntligen lite luftigare i schemat framöver.

i fredags hade vi personalaktivitet och det blev rätt lyckat. även om somliga av våra produktionsgubbar är för jävla tråkiga, vad man än gör så är det ändå bara gnäll, gnäll, gnäll. vilket dessvärre smittar av sig så att de som i grunden är vettiga också blir negativa och motsträviga. men i fredags valde de gnälligaste att inte närvara, så då blev det hyfsat god stämning.
på kvällen var jag och J ute och åt och drack vin och pratade. så himla trevligt, synd att vi bor för långt från varandra och är allmänt för upptagna för att det ska bli oftare än vad det blir.

igår var jag uppe i vad som kändes som svinottan och hade spårträning med kursen och det gick bra. sen fick valpen och minsting gå varsitt spår som jag lagt tidigare och det gick SUPER. sen satt jag och instruktören en god stund i en skön glänta i skogen och slappade och pratade. härligt att kunna göra det i oktober.

hem, sen gjorde jag och mr S pizza och sen gick vi väl i princip och lade oss. jag skulle upp tidigt och tävla agility och han skulle upp tidigt och tävla rallylydnad. och tja, det var väl söndagen det. är hyfsat nöjd med både minsting och valpen, de klarade flera svårigheter på banan och istället var det diverse småmissar som drog ner resultatet. men det känns ändå okej, jag tar inte agilityn på blodigt allvar.


nu ska jag och mr S dricka te och jämföra tävlingsresultat och sen är det läggdags och ny vecka väntar.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.