harvar vidare

.jag 2014-10-09 06:18 (inga kommentarer)
med helvetesveckan som gud glömde. i tisdags kväll kom jag hem klockan elva på kvällen. upp halv fem igår, iväg och jobba som ett as. vi har skitmycket order men så här års är det vara en balansgång av guds nåde. vi har inga lager längre utan allting tillverkas på beställning. men det ska ändå kunna levereras nästan på nolltid, men samtidigt måste vi hålla råvarulagret på ett minimum inför vintern. och vissa av våra råvaror har sisådär tio veckors leveranstid. det är ett pussel som man kan bry sin hjärna med dygnet runt om man vill.

på hemvägen stannade jag till och köpte ny telefon eftersom den jag har bara verka fungerar slumpmässigt och när den själv vill. kom hem, skulle peta in simkortet i den nya telefonen, OCH DÅ PASSADE DET INTE. alltså sånt gör mig så matt. och irriterad, fast kanske mest p g a pms och stress, sämsta kombinationen genom tiderna om ni frågar mig. och så är det LITE jobbigt att varje dag mötas av mr S i hallen. alltså missförstå mig inte, det är klart att det är trevligt SÅ. men jag är van att komma hem till ett tomt hus, ta hundarna och gå ut på en promenad. sen kommer jag hem, och DÅ är det trevligt att träffas, sitta ner, ta en kopp te och prata om hur dagen har varit. men jag blir helt stressad av att få någons dagsredogörelse innan jag ens har hunnit få av mig jackan. och ja, jag har berättat om hur jag känner i det här, men det är uppenbarligen som liksom glöms bort mellan varven. och just nu orkar jag inte ta den diskussionen. nästa vecka ska jag göra det. nästa vecka, när mitt liv ska börja igen. fyra dagar kvar nu.

mitt sug efter att träna agility igår kväll var i det närmaste obefintligt. jag låg i soffan och funderade på olika alternativ: skita i det helt och hållet eller åka dit och säga att jag var tvungen att gå tidigare. jag var så jävla trött och irriterad och stressad och hade verkligen inte lust med någonting alls. men det slutade med att jag tog mig samman och åkte dit ändå, och väl där hade jag rätt så kul ändå, det brukar ju faktiskt oftast bli så.

hem, duscha och gå och lägga sig, upp halv fem och nu väntar en HELVETESDAG. imorgon har vi personalaktivitet och i normala fall brukar det vara jag och två kollegor som håller i det. men kollega ett har haft semester och kollega två har fått rycka in för en som är sjuk, så jag har släpat hela det lasset själv. idag måste jag åka och handla en massa grejer till frukosten imorgon och göra en tipsrunda och blanketter för utvärderingar och någon powerpointpresentation ska jag visst också hinna slänga ihop förutom mitt vanliga jobb. åkte dessutom på en reklamationsärende och jag hatar reklamationer, det är alltid någon som blir sur. antingen kunden, om de har fel, eller chefen, om kunden har rätt. och nej, det är väl kanske ingen som blir sur på mig personligen för att jag levererar resultatet av en utredning, men somliga borde faktiskt tänka lite mer på don't kill the messenger-grejen. faktiskt.

jomen det här blir väl KUL. not. dags att sätta igång är det i alla fall nu.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.