tisdag

.jag 2014-10-07 07:48 (inga kommentarer)
kan man börja räkna ner nu? ja, det måste man ju kunna. sju dagar med jättemycket att göra blir sex dagar med jättemycket att göra, sedan fem, fyra, tre, två, en och på söndag kväll är den här jobbiga perioden i livet ÖVER. och på måndag kväll har jag ingenting inbokat, så då jävlar ska det slappas.

annars känns det okej, just nu i alla fall. igår var jag på brukshundklubben, kursen jag har hjälpt till på är snart slut och skulle utvärderas, nervöst tyckte jag för tänk om alla tycker att det har varit en skitkurs och det där skämtet till hjälpinstruktör inte direkt var någonting att hänga i granen. men överlag var alla nöjda, tyckte vi hade haft bra övningar och att de hade fått bra hjälp och att instruktörerna var duktiga, kompetenta och trevliga, och hon som är instruktör sa till mig efteråt att "du kommer att bli en jättebra instruktör, eller du ÄR redan en jättebra instruktör". ah. egoboost när den är som bäst.

ikväll väntar styrelsemöte, och det är väl inte så upphetsande direkt även om det är med trevliga människor. man får väl försöka se det så. POSITIVT TÄNKANDE så att säga. tyvärr är det ju så att när trevliga människor träffas så blir det...förfärligt pladdrigt emellanåt, men jag är inte främmande för att gå in och peka med hela handen på dagordningen när ordförande inte gör sitt jobb, orkar inte sitta på möten till klockan elva på kvällen när jag ska upp halv fem nästa dag bara för att folk prompt måste berätta just sin version av någonting som redan avhandlats. men POSITIVT TÄNKANDE var det ju, så nu kör vi.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.