måndag

.jag 2014-10-06 08:56 (1 kommentar)
och så var det måndag igen och det har varit full fart hela helgen och det kommer att vara full fart hela veckan, måndagtisdagonsdagtorsdagfredaglördagsöndag. PUH. men sen blir det förhoppningsvis lugnare. nästa vecka slutar hundkurserna, sista tävlingen som jag har anmält till är nu på söndag, både valpen och minsting har klarat de mål för i år som jag satte upp för dom i slutet av förra året så jag är NÖJD.

jag är dessutom sjukt taggad på att börja min instruktörsutbildning nu i vinter. vad jag inte är speciellt taggad på är att rasklubben vill ha någon form av träningsläger till sommaren och ja, det LÅTER ju kul, men det är ju en massa jobb och planering innan ett sådant kan bli av, och jag vet ärligt inte om jag är sådär jättesugen på det. imorgon är det styrelsemöte och då får jag väl känna av lite hur vindarna blåser i den frågan. note to self: MÅSTE bli mer ego i sånt här, måste dessutom sluta tänka "oj vad kul det låter" och spontantacka ja till allt möjligt till höger och vänster. vara lite mer rädd om min egentid helt enkelt.

och om kroppen bara kunde vara med mig lite mer. i och med kristallsjukan har jag haft det jobbigt med att göra sjukgymnastiken, så nu känns det som att ländryggen är tillbaks på ruta ett igen. bara att ta nya tag och komma igen, men FAN vad mycket enklare allting hade varit om det inte a. allting hade snurrat så förbannat så fort jag la mig ner b. hade känts som att någon stack en kniv i ländryggen vid vissa rörelser. men det är visst mitt öde det här. GILLA LÄGET or die. jodåsåatt.

Lisasan

Det är skit med smärta. Hoppas det ger med sig snart!

2014-10-06 12:12:01


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.