jag vill också skolka

.jag 2014-10-02 11:42 (inga kommentarer)
jag läser jazzies text och känner att jag vill också skolka, också vara ledig bara sådär rätt upp och ner utan krav och utan att ha dåligt samvete för det. men jag tror inte jag hade fixat ett skolk, det är väl för mycket luther inpiskat i mig. dumt.

jobbet känns inte speciellt inspirerande just nu. säsongen går mot sitt slut, alla är trötta och slitna och irriterade, jag med. jag är lite trött på mina säsongsarbetsuppgifter och jag har vad jag vet just nu inte ens något speciellt kul vinterprojekt att se fram mot. allt går på rutin och gammal vana och visst, det är väl inte fel, jag gillar ju rutin och att ha koll på vad jag gör. men just nu känns det lite långtråkigt, jag tycker jag mest skyfflar samma typ av rutingöromål från påbörjat till avslutat dagarna i ända. måttligt upphetsande.

men ikväll ska jag vara hemma, första kvällen den här veckan. imorgon kväll ska jag tävla, på lördag ska jag tävla, på söndag är det aktivitiet med rasklubben. så det gäller att ta vara på den här lediga kvällen. mr S är inte hemma, så det är bara jag och hundarna. först ska jag städa, göra sjukgymnastik och de vidriga kristallsjukeövningarna. men sen! jag ska tända en brasa, titta på något fördumningsprogram på tv, dricka en kopp te och sedan gå och lägga mig tidigt. så hoppas jag det blir.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.