v 40

.jag 2014-09-29 07:59 (inga kommentarer)
och så var det ny vecka och nya tag igen. vecka 40, det går fort nu. det känns som att det snart är jul, men det är väl att ta i lite väl mycket.

söndagen avslutades i samma lugna tempo som den inletts och i morse vaknade jag UTAN HUVUDVÄRK, halleluja, och axlarna känns rätt okej för att vara mina axlar. så skönt att slippa den värken åtminstone, det enda som stör riktigt mycket just nu är de där små korta anfallen av yrsel som är rester från kristallsjukan som kommer lite då och då, ett par gånger i timmen i snitt kanske, mer sällan på morgonen, lite oftare framåt kvällen. det är ju inget farligt och det kommer väl att gå över om det blir som tidigare gånger, men det är så. jävla. jobbigt, man går liksom omkring och mår hur bra som helst och så plötsligt och utan förvarning gungar allting i ett par sekunder. och sedan släpper det igen, men då har kroppen redan gått igång med sitt ALERT! ALERT!-varningssystem, och det tar lite på krafterna.

men bortsett från det (och jag försöker jobba med att vänja mig och inte stressa upp mig kring det, tänka på det som om det skulle kunna vara som någon liten trevlig fyllegrej, men jag tycker ju inte det är trevligt att vara så full att det snurrar så det går väl sådär med det tankeexperimentet) så känns allting rätt bra idag. det var förstås LITE segt att gå upp 03.30 som jag gör när jag ska cykla till jobbet, men kommer jag väl upp så är det inte så farligt. och jag måste säga att det är en upplevelse att cykla genom skogen klockan fyra på morgonen, det är MÖRKT. ute på slätten kommer det väl lite ströljus från någon avlägsen bondgård här och där, men när man sen kommer in i ett nytt skogsparti är man glad att man kostade på sig den där svindyra cykellampan som verkligen lyser upp, annars hade det varit som att lysa sig fram med en tändsticka.

nu väntar ett par jävelhektiska veckor, men sen blir det förhoppningsvis lugnt. bara att bita ihop och köra rätt in i kaklet, men just nu känns det åtminstone fullt genomförbart, lite mer som att kalendern är fylld av roliga grejer (som det var tänkt från början) och inte bara en massa jobbiga måsten (som det kändes förra veckan).

nu: koka kaffe, sedan: jobba vidare.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.