welcome back

.jag 2014-09-08 06:09 (1 kommentar)
jag är tillbaks efter en helg i kungliga huvudstaden. och det var bra, men bäst var ändå att komma hem till sin lilla by igen. där man knappt möter en kotte när man är ute och där man aldrig måste trängas med någon. HUR STÅR NI UT, ni som bor i städer? folk överallt, jämtjämtjämt, och alldeles för nära en, jag hade blivit galen. på riktigt. men det är nyttigt med kontraster, så att man uppskattar det man har tillfullo.

nu väntar ett par JÄVELVECKOR, så mycket grejer att jag bara vill ligga och djupandas i en påse. idag ska jag först vara barnvakt och sedan ha hundkurs. imorgon måste jag förbereda inför lördagens utställning samt träna på att dirigera ekipage på söndagens hundtävling. på onsdag är det agilityträning. på torsdag ska jag åka till en annan stad på utbildning hela dagen. på fredag ska jag väl, tja, gå och lägga mig tidigt så att jag orkar med att det är utställning, massor av folk, UPPDRAG som inkluderar social interaktion som jag inte riktigt har ork till, hela lördagen och sedan försöka hinna hem och ladda om inför söndagens tävling, där jag inte ska tävla själv men har UPPDRAG som inkluderar social interaktion som jag inte riktigt har ork till heller, och sen är helgen slut, och som om det inte vore nog med det så är det egentligen bara måndagen som är så kallad vilodag (och då är det hundkurs) för på tisdag kväll åker vi till min bror och allt det där hade väl varit trevligt om det inte vore för att mina föräldrar ska med, jag är så jävla trött på dom för att tala klarspråk. eller på mamma rättare sagt, men det är ju inget nytt under solen. igår lade jag ut en bild på instagram där det framgick att vi var i stockholm, och det var ju som att BE om en skur av sms: var är du nu? när åker ni hem? sms:a när du är hemma. är ni inte hemma än? var är ni nu? så att till slut sms:ade jag att jo, nu hade vi kommit hem, fastän vi inte alls hade det, bara för att få lite jävla lugn och ro. ORKAR INTE MED DETTA. orkar knappt heller med tanken på att vi snart ska frottera oss och umgås snudd på dygnet runt i flera dagar, tack och lov tillsammans med mina syskon. någon buffert blir det väl.

sen när vi kommer hem därifrån så ska minsting gå spårprov som jag är rätt nervös för, men sen. SEN. ska jag inte göra ett piss på flera helger, i alla fall inga såna här jättejobbiga grejer. over & out.

LaBonita

Man står ut genom att vara tråkig jävla nollåtta som inte kan prata med okända på bussen och i t-banan. Genom att hålla sig på sin kant. Värna sitt utrymme och hata dem som tafsar på det. Tror jag.

2014-09-08 19:25:46


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.