Mm, it's extraordinary, this item

eeee 2014-09-07 14:31 (1 kommentar)
Nasty väder ute idag, ungefär 23 grader varmt men mjölkigt färgad himmel och grått ljus. Allt känns klibbigt och inget är vackert.

Jag gick en promenad i skogen för att ja det är väl härligt och höstligt och allt det där och jag är lätt rödvinsbakis och kroppen är trött efter brist på vettiga näringsämnen (min diet just nu är nån random tallrik fil här och lite nyponsoppa med grädde där, scones med bara tjocka lager av smör, ett kokt ägg, en påse godis och kletig äppelpaj med kaffe. typ) så jag orkar inte träna (inte för att jag kan träna heller, wuhu, skadad, bitter, ni minns).

Men det var inte härligt alls för luften var stillastående och luktade ingenting och överallt växer det giftig svamp. Jag har alltid tyckt att svamp är ett skrämmande fenomen eftersom den är så himla levande, för att vara en växt. Varenda liten mollusk som tittar upp är frukten från kilometervis av mycel, ett läbbigt nät av trådar under jorden som vi inte har nån kontroll över (and don't get me started on mögel). Jag är okej med olika sorters kantareller, taggsvamp och Karl-Johan och kan acceptera en och annan aspsopp men detta myller av röd flugsvamp, vit flugsvamp, toppiga giftspindlingar och så vidare, det klarar jag inte av.

Det lyser rött och vitt överallt mellan träden och jag tänker på valet och på att det är ett dåligt omen av skogarna är fulla av giftsvamp, hösten 2014.

Dessutom lyssnade jag på p3-dokumentären om branden på Sankt Sigrids sjukhus och fick ont i halsen av all tillbakahållen gråt.

Tänker ej gå ut under resten av dagen, ställde in en middagsbjudning och vill mest kolla på Gilmore Girls och äta fler halvtaskiga mellanmål istället för riktig mat.

sodanismo

<3

2014-09-08 13:42:39


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk