The bitterness of one left alone

eeee 2014-09-02 14:58 (1 kommentar)
Känner mig bitter.

Säger det också till folk, med vild galghumor. Att jag är bitter och förstörd i schälen. Då får jag några uppmuntrande ord och så skäms jag lite men inte tillräckligt för att inte upprepa det inför samma folk några dagar senare. Skärp dig nu, du kommer bli hel och oskadad snart säger de och jag nickar mm.

Jag är skadad och bitter. Kan inte röra mig fritt som jag vill, kan varken springa eller cykla eller ro eller hoppa runt. Det är så himla tråkigt och det gör mig liksom ledsnare än jag vill erkänna för man kan faktiskt inte börja gråta i ansiktet på alla som frågar hur läget är. Så jag drar ett skämt om min bitterhet över kroppens förfall blablablabla och de säger det blir bra snart och jag säger mm men nä. Det dröjer nog rätt länge innan det blir bra.

Jag är ensam och bitter. Jag vill inte vara singel, jag trivs inte. Jag vill inte ragga på krogen eller ragga alls, tycker överlag att det är något rätt obehagligt med de flesta män och har inte träffat någon som jag blir attraherad av på evigheter (ok ett undantag men det är inte rumsrent). Får dessutom panik av att umgås med män som jag känner är attraherade av mig. Det äcklar mig. Men sånt kan man inte heller erkänna för folk eftersom det var man själv som gjorde slut med en toppenkille för att man ville träffa någon ny blabalbla cupcakes lying cupcakes. Vill inte träffa någon ny alls, nej.

Jag är minichef och bitter för det betyder att jag måste bestämma över folk och över hur saker ska vara och sen inte kan snacka skit med folk på jobbet för de vill bara snacka skit om saker som jag bestämt över (och gjort fel med). Idag satt jag i tio minuter och bara tog emot och svalde ner klagomål efter klagomål efter klagomål på en sak som jag bestämt över och jag tänkte nej inte säga emot, inte säga emot, vara snäll och lugn och lugn och luuuugn men till slut rann det över och jag sa emot med inte alls trevlig röst och sen gick jag till mitt kontor och grät.

Det är väl fan också. Måste sluta ta åt mig och istället plocka fram standardfrasen du har rätt, det där ska vi tänka på till nästa gång, absolut.

Du har rätt.
Det där ska vi tänka på till nästa gång.
Absolut.

Anni

Byta jobb? Kram!

2014-09-11 20:25:37


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk