september

.jag 2014-09-02 08:58 (inga kommentarer)
nu är det höst, på riktigt. mm, jag älskar höst. gulnande löv, sval och krispig luft, att vara ute i regn och rusk och sedan komma in och tända en brasa. det är grejer det.

på jobbet har det lugnat ner sig betydligt bara den här veckan. det kommer ofta en sån där tvärnit när högsäsongen börjar gå mot sitt slut. först ska alla kunder ha allt och helst förra veckan, och sedan ska ingen ha någonting. och sedan smyger det igång igen fast med lite lägre intensitet och så håller det på så säsongen ut.
min assistent jobbar sin sista vecka nu, och det ska bli...skönt på ett sätt. hon är jätteduktig på att jobba, det ska inte nog betonas och det är jag tacksam för, men, tja, hon är ju inte precis världens roligaste person att hänga med om jag säger så, lite dryg och liksom mästrande och lite skadeglad på en och samma gång. om jag till exempel säger att jag ska ut och spåra på lördag och de sedan säger på väderleksrapporten att det ska bli hällregn, då gapskrattar hon åt att jag kommer att bli genomblöt och liksom gottar sig åt detta faktum. eh, fattar inte riktigt det roliga men jag har väl ingen humor då. och så har hon en förmåga att avbryta innan man har talat till punkt för att tala om att det går väl inte eller så kan man väl inte göra, baserat på vad hon TROR att man kommer att säga. vilket ganska ofta inte alls stämmer med vad som verkligen sägs. jaja. sån är hon, det får jag väl leva med. det GÅR att leva med, även om det inte är jätteroligt då alltså.

och i övrigt lunkar livet på. igår tog jag ut några timmars komp och åkte hem och högg ved, idag har jag ont i ryggen som faktiskt hade börjat bli bättre, men jag hoppas det bara är något tillfälligt. på kvällen var det hundkurs, jag tycker det går ganska bra faktiskt och känner mig peppad inför att hålla egna kurser sen.

och på fredag är jag ledig och vi åker till stockholm. först hade jag tänkt skita i tjejmilen eftersom jag ändå inte kan springa, men nu börjar jag fundera på om jag inte skulle vara med i alla fall, powerwalka kan man ju alltid göra och det brukar vara sån härlig stämning. ja, jag får väl se, behöver ju inte bestämma mig förrän på fredag kväll eller när nu sista nummerlappsutdelningen är.

nu: fika.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.