mycket

.jag 2014-08-25 07:02 (inga kommentarer)
och så försvann helgen i ett nafs och det blev ny vecka innan man visste ordet av, IGEN. veckan som följer är hektisk. ikväll är det kurs på brukshundklubben, i morgon måste jag betala räkningar, sortera papper samt jobba med ett litet uppdrag. på onsdag kväll drar agilitykursen igång, på torsdag kväll är det avtackning av en på jobbet som ska sluta, på fredag är det väl ingenting så då får vi väl handla och planera mat för helgen gissar jag. på lördag har vi aktivitetsdag med rasklubben hela dagen och på söndag ska jag tävla med både minsting och valpen i rallylydnad. och tja, sen så är det visst måndag och ny vecka igen.

den här helgen var i alla fall lugn och fin. på lördagen var jag och tränade på brukshundklubben, sedan åkte jag till N och fikade och sedan hem och högg ved. igår var planen att, efter hundarnas långpromenad, bara slappa och ta det lugnt. men jag tycker inte att jag riktigt hamnade i det där ligga-på-soffan-och-göra-ingenting-läget utan jag harvade omkring och plockade med än det ena, än det andra och plötsligt hade hela dagen gått. och ändå kändes det inte som att jag fått något speciellt gjort. fast jag bakade ju bröd och kanelbullar samt fixade tio matlådor till veckan som kommer, så NÅGOT konkret blev ju ändå resultatet.

i fredags var jag hos en ny kiropraktor. på senare tid har jag varit hos så många olika instanser för den här jävla diskbuktningen att jag har fått frikort. alltid ett litet plåster på såret, men jag hade ju hellre varit utan problem. den nya kiropraktorn påpekade att jag var inte bara överrörlig utan till och med extremt överrörlig. med tanke på att jag upplever mig själv som extremt stel och osmidig så får jag inte ihop det. jo, jag fattar ju att leder är en sak och muskler och senor en annan. men jag kan ju inte gå ner i spagat eller böja tummarna mot handleden eller några andra festliga partytricks, herregud, jag kan ju knappt kolla i döda vinkeln när jag kör bil. men överrörlig är jag lik förbannat, så det är väl bara att gilla läget och köra sitt träningsprogram och sin pilates för att hålla eländet på plats då.
annars verkade han bra, nya kiropraktorn. men herregud så UNG, han är född samma år som min dotter. herregud vad tiden springer iväg.


nu ska jag dricka kaffe och beta av tråkiga jobbmail och försöka strukturera upp den här veckan litegrann.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.