tröttast

.jag 2014-08-26 13:56 (inga kommentarer)
jag är trött och lite förkyld och har sovit dåligt, som vanligt när jag börjar med något nytt så har hjärnan lite svårt att släppa taget fastän klockan säger läggdags. nytt är att hålla hundkurs, inte helt nytt förstås, men jag tycker nog att det är rätt stor skillnad på att ha lite prova-på-grejer med rasklubben än nu när jag ska vara hjälpinstruktör på brukshundklubben. åtminstone har jag förberett mina prova-på-grejer, men här hade jag nog trott att jag skulle ha en lite mer tillbakadragen roll men hon som är instruktör tyckte genast att "vad bra, då delar vi gruppen i två mindre grupper och du tar hand om den ena". EH. ja, men det gick nog ändå rätt bra, men det var lite svårt att varva ner sen märkte jag. låg och gick igenom de olika ekipagen och gjorde upp PLANER för nästa vecka eftersom jag hatar att stå oförberedd och inte riktigt veta vad jag ska prata om eller hur jag ska formulera det. framförhållning och planering är mitt A och O i alla lägen.

idag ska jag betala räkningar och sen pyssla med diverse tråkigheter som jag har skjutit på ett tag. det är inget akut men jag bara kände att jag måste bestämma en dag när jag gör det på för annars blir det inte av förrän det ÄR akut. och då rimmar det inte så bra med den där framförhållningen och planeringen som jag nyss efterlyste.

trött är jag med. och min nästan-förkylning som försvann verkar ha kommit tillbaka igen. och jag är grymt opepp inför helgen då jag först ska ha uppvisning för rasklubben på lördagen och sen tävla på söndagen. helst vill jag sova, gå långpromenader och läsa deckare. men det blir inte nu.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.