ny vecka, nya tag

.jag 2014-08-18 06:42 (1 kommentar)
ja, eller nåt. cyklade till jobbet idag, det tar ganska så exakt 1 timma och 15 minuter från dörr till dörr och jag tänker mig att det nog finns ganska många människor som lägger den tiden på att ta sig till jobbet i storstäder. och så cyklar jag förbi fälten där de tröskade kornet förra veckan och ser att potatisblasten börjar vissna på andra fält intill och så väjer jag för kaniner och tittar på dovhjortarna och rävarna och är ganska nöjd med att bo på landet.

sen kom jag till jobbet och såg att jag hade massagetid efter jobbet idag. hoppsan. det blir en liten omväg med cykel, men det får jag ju ta. det dumma är bara att jag ska på möte på brukshundklubben klockan 17 idag så det är med nöd och näppe jag hinner hem och då var det plötsligt inte lika plausibelt med den där timmen och de 15 minutrarnas hemväg längre. men men, det får väl ordna sig.

i helgen hände inte mycket. det var både bra och dåligt. bra för att det var skönt att bara vila och ta det lugnt och min förkylning kom nästan av sig helt. dåligt för vi har gräs som ska klippas, ved som ska flyttas och lite annat smått och gott som borde göras och inget av det blev alltså gjort. denna balansgång mellan plikter och lättja är lite svårhanterlig och det känns som att semesterns manjana-mentalitet hänger kvar lite fortfarande. men det lär väl gå över.

nu: koka kaffe och svara på tråkmail.

AnnA

Haha, jag lät lättjan vinna I lördags. Soffhäng, godis och 5 avsnitt av orange is the new black. På söndagen städade jag I stort sett hela huset och lagade mat. Lagom fördelning mellan nytta och nöje :)

2014-08-18 21:05:06


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.