snurrigt

.jag 2014-08-11 06:10 (inga kommentarer)
jaha, då är det måndag igen. roligare måndagar har jag haft, för kristallsjuka är ett jävla SKIT. det är väl inte så farligt så länge jag är uppe och står och går, men att ligga ner är rena mardrömmen, och att lägga sig och resa sig upp likaså. sen i torsdags har jag sovit med alla kuddar jag har kunnat skrapa ihop för att komma i så upprätt läge som möjligt och kan dessutom bara ligga på ena sidan. detta har då resulterat i att jag sover som en kratta och vaknar stup i kvarten av att det skär som knivar i nacken. kul kul. NOT. inte konstigt att man blir trött, men det är ju bara att försöka hålla igång och hoppas att det går över någon gång. i morse kunde jag i alla fall - peppar peppar - ta mig ur sängen utan att det snurrade. kanske har det vänt, kanske är det bara jag som blivit skickligare på att balansera huvudet så att de här lösa kristallerna inte rör sig. jag vet inte, och det är också jobbigt. BLÄ.

och så kom höstschemat för mitt träningsställe. i våras krockade agilityträningen med tabatan, men nu har jag ju tagit mig upp en nivå så att agilityn ligger
på en annan dag. ja, då har de väl flyttat tabatan så att det istället krockar med den dag som jag ska vara hjälpinstruktör på brukshundklubben. och viltspårschemat har också kommit och det krockar med ungefär allt. det är ju fan.

en annan sak som är fan är, favorit i repris, min mamma. i förra veckan fick jag en inbjudan till kalas från min ena farbror, som fyller 75 i år. med tanke på hur lite vi umgås i vår släkt och att jag inte träffat denna farbror mer än vid något enstaka tillfälle de senaste 30 åren så var det ju väldigt snällt att ens tänka tanken på att bjuda, tyckte jag. fast det var ett dumt datum, för det krockade lite med när vi ska åka till min bror. ja, och då visade det sig att min mamma redan hade tackat nej för min räkning, för det kunde hon ju aldrig tänka sig att jag ville åka dit så tråkiga som HON TYCKER att min farbror och faster är. jag kanske kan få ha en annan uppfattning? jag blir så trött att jag inte ens orkar skriva om det.


men igår var jag och mr S och red islandshäst. det var bestämt sedan länge och vi hade båda sett fram mot det och dividerat hit och dit hur vi skulle göra med det. lite orolig var jag, tänk om jag skulle bli jätteyr? men allt gick bra och jag fick dessutom en häst vars tölt var rena drömmen. och solen sken och havet glittrade och ja, det var på det hela taget väldigt trevligt.

men nu är det väl dags att börja beta av veckans to-do-lista.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.