igång igen

.jag 2014-08-04 06:42 (inga kommentarer)
jaha, det var den semestern. det var nästan omöjligt att somna igår, det måste ha varit minst trettio grader varmt i sovrummet trots öppna fönster och fläkt som gick på max, men jag kom ju upp i morse ändå. sen var det något fel på kodlåset till grinden, men det gick att ta sig in med nyckel. allt såg ut ungefär som när jag lämnade det, fast stökigare. FATTAR INTE varför folk inte kan hålla ordning, torka upp, plocka undan efter sig. så jävla störande. och sen fattar jag inte heller varför man, om man till exempel byter toner i skrivaren som någon gjort, går och lägger den gamla tonern på mitt skrivbord. VARFÖR? hur tänker man? orkar fan inte med folk när de är så här tröga och lata.

nu har jag skummat rubrikerna på cirka en miljon mail och ska väl börja fördjupa mig i det som verkar viktigt. inga domedagsmail om konkurser eller försäljning i alla fall, det är väl...bra. eller så betyder det bara att de som har något att säga till om också har haft semester, jag vet inte.

i eftermiddag kommer min syster och hälsar på. vi träffas ju inte jätteofta, så det ska väl bli...kul. fast jag vet inte där heller. känner ju inte så stor entusiasm för att umgås med min familj med undantag för min bror. min syster är väl trevlig SÅ men vi har förfärligt lite gemensamt, det blir mest ytligheter som tråkar ut mig rätt fort. men men. det får ju gå det med, och hon är ju åtminstone snäll. och snällhet räknas. nu ska jag nog gå och koka lite kaffe, sen ta mig igenom den här dagen.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.