me & the pain

.jag 2014-07-30 22:38 (inga kommentarer)
jamen emellanåt kan jag ju liksom inbilla mig att det inte är så illa ändå. att jag och min nacke och mina axlar lever i någon slags mysig symbios där allt är frid och harmoni mest hela tiden. fast det egentligen bara handlar om att jag undviker sånt jag vet ger problem. all form av statisk belastning, sitta för länge, ligga för länge, ha armarna över huvudet, bära matkassar, göra plankan, sitta och pilla med småsaker, det finns väl hundratals små grejer som jag så gott det går försöker kringgå i min vardag och när det lyckas kan jag ju uppenbarligen inbilla mig att allt är ganska okej. att det kanske till och med skulle ha blivit bättre.
fast sen räcker det ju med en felaktig handling för att jag raskt ska återföras till verkligheten igen. som idag. var ute och gick med hundarna och plötsligt tjöt valpen till och började hoppa på tre ben. kollade tass och ben, men kunde inte se något men tyckte att ena tassen kändes lite varmare än den andra och beslöt att ta det säkra för det osäkra och bar honom hem. valpen väger 8,5 kg och vi var väl kanske...2 km hemifrån, på sin höjd. ingen orimlig uppgift kan man ju tycka. kom hem, konstaterade att valpen gick som vanligt igen utan tillstymmelse till hälta, då det var ju bra. stretchade nacke och axlar, men en stund senare började det bränna och mola. tog en värktablett, försökte hålla igång och vara rörlig för att få cirkulation i musklerna men till slut fick jag kasta in handduken, ta mer värktabletter, ligga på värmedyna och känna det som att någon försökte dra loss armarna åt varsitt håll och någon annan slita av huvudet. JAMEN KUL. ett par citodon och några timmar på värmedyna har visserligen kapat det värsta. men det ligger under ytan och skrapar mot vad som känns som helt blottade nervtrådar, som vågskvalp som aldrig ger upp och nu ska jag ta mig igenom natten också, helst få mina åtta timnars sömn utan att ligga för länge i samma ställning, jamen wish me luck.
och så förstås en liten trevlig spänningshuvudvärk som lite extra bonus. men det är väl bara jag som är jävligt trött på det här. jävla skitkropp.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.