the heat is on

.jag 2014-07-27 14:39 (inga kommentarer)
jamen nu blir jag snart tokig på värmen. var det inte jag som skrev, innan jag gick på semester, att jag hade varit fullt nöjd med sisådär 15 grader och lite småmulet? fick jag det? NÄ. en dag har det regnat rejält, i går kom det några åskknallar och en femminutersskur på morgonen, men sedan stekte solen från en klarblå himmel resten av dagen. och idag är det riktigt äckligt klibbigt varmt, luftfuktigheten måste ligga på tusen procent minst. och jag orkar ingenting känner jag. fast sedan får jag besinna mig och tänka att jag har ändå promenerat i två och en halv timme, pysslat lite i trädgårdslandet samt varit på loppis med N, D och barnen idag. så det kanske inte är så konstigt om jag sitter här och känner mig alldeles urlakad.

nu borde jag leta rätt på en mp3-skiva och gå ut och kolla om stereon i min nya bil kan läsa mp3-format så att jag kan beställa lite ljudböcker på rea att lyssna på i bilen. om det nu funkar med mp3 då alltså, vilket jag alltså inte har kollat för jag orkar knappt resa mig. och mat orkar man ju inte heller tänka på och sen ett tu tre undrar man varför man är så grinig och liksom svag. ja, jag ska tänka på såna här dagar när jag gnäller över snöskottning i vinter, MEN DET HJÄLPER JU INTE MIG NU. ont i huvudet har jag också. och så har jag tio miljoner bromsbett som kliar så jag tror jag ska bli tokig. det är så varmt att jag knappt ens orkar läsa. och då är det illa, faktiskt.

jaja. det var väl allt från den här gnällspiken. jag kan i alla fall meddela att jag ställde in mitt födelsedagscitronträd i växthuset och nu doftar det ljuvligt därinne, så inget ont som inte har något gott med sig, eller nåt sånt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.