ja, men varför inte lite pms nu då?

.jag 2014-07-24 17:54 (1 kommentar)
ja, varför inte lite pms? stör mig vansinnigt mycket på cirka allt just nu. det är för varmt, jag sover för dåligt, jag känner mig plufsig, min gamla ridskola har en så jävla sugig hemsida (som jag en gång skapade och skötte och då var den SNYGG! BRA! INFORMATIV! just saying.), överlag är hela internet fullt av dåliga hemsidor som stör mig, folk fyller sina bloggar med bilder på sina Perfekta Liv och jag retar ihjäl mig.
på min födelsedag frågade mr S om jag ville gå ut och äta på stället X, som vi har pratat om i flera ÅR att vi ska göra, och så skulle han ringa och boka bord och så gjorde han inte det med mindre än att jag påminde honom flera gånger, och sen blev han sur när jag tyckte att det inte kändes som att han brydde sig, och sen var det för sent att boka bord. sådärja. inte för att jag är något födelsedagsfreak SÅ, jag var ju till exempel jättejätteglad över att slippa fira in my home town i år. men NÅGON JÄVLA liten förväntning kan man väl kanske få ha utan att bli snäst åt för att man råkar tycka att det inte känns jättekul att behöva hålla på och påminna den som ska ordna detaljerna för att det ska bli av, då kan man ju lika gärna fixa det själv om det ska vara på det viset. och sen ville han ha det till att jag var sur för att det inte fanns några lediga bord och då blev jag ännu surare för det var väl för FAAN inte det saken handlade om. och det vet han mycket väl om, för vi pratade nämligen om att vi måste ha en plan B eftersom det är svårt att få bord där på sommaren, men det är ju alltid enklare att skylla sina egna tillkortakommanden på någon annan.

och som om det inte var nog med det så dök svärmor upp för att gratulera. ja, är det inte det ena så är det ta mig fan det andra, här har man då lyckats avstyra energitjuvarna nummer ett, mina föräldrar, och istället kommer energitjuven nummer två, svärmor. med ett förvisso jättefint citronträd i present (fast ååh, jag orkar inte med krukväxter och såna där jättedyra stora som man fått i present är ju mest ångestskapande om de skulle råka dö, och citronträd ska inte ha kalkhaltigt vatten och här är väl minst 20 tyska hårdhetsgrader så det bådar ju inte gott och ORKA HÅLLA PÅ OCH KOKA eller bära in regnvatten, fan jag är så otacksam), men det var väl inte heller precis så jag hade tänkt mig min födelsedag. sitta och dricka kaffe med svärmor och vara artig och belevad. men jodå, så hade jag det. nice and easy och sen var jag fan inte på humör för någonting. och idag tror jag knappt jag har öppnat munnen på hela dagen mer än för att svara på frågor, jag känner att jag är ett så jättetrevligt sällskap. HEJ HORMONER. vad kul det här är. nu ska jag väl gå och vattna det där jävla citronträdet då. med regnvatten. duktig idiot.

sodanismo

åh, håll ut. (sen är det väl med krukväxter som med husdjur - en ger inte bort sånt i present. punkt.)

2014-07-25 11:52:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.