jamen lite pms-gnäll då va

.jag 2014-06-24 08:50 (inga kommentarer)
trötthet och pms, ingen jättebra kombination. jag jobbar som ett as men det känns som att jag bara skrapar toppen av ett isberg. men det är bara att härda ut.

irriterar mig ofantligt mycket på folk som inte kan göra rätt fastän det finns instruktioner som en dresserad apa skulle kunna följa. och fastän man har haft tusen genomgångar av sagda instruktioner och betonat hur viktigt det är att det blir rätt och att om man är det allra minsta osäker så ska man fråga. men det är väl nån jävla prestigegrej att inte fråga, för lik förbannat blir det fel oftare än det borde bli, för det handlar inte om raketforskning precis. och så får någon annan, i det här fallet jag, sitta och göra detektivarbete i efterhand och försöka reda ut vad som har hänt, vad som är gjort och var det gick fel. det hade väl inte varit så illa om man hade haft TID att göra detta, men den tiden finns liksom inte. och inte får man mer tid när man måste sitta och kolla och dubbelkolla precis allt som passerar ens skrivbord.
och så mitt i alltihop så kommer puckochefen och tycker att det är dags för en liten internrevision. på vårt företag är det bestämt att internrevisionerna ska ske under lågsäsong, höst och/eller vår, men puckot har väl gjort som hon brukar, skjutit upp och skjutit upp tills det helt plötsligt inte går att skjuta upp längre för då åker hon dit. men då ska alla plötsligt kunna ta sig tid.

och sen ska jag och min såkallade familj, det vill säga föräldrar och syskon, försöka få till en helg när vi kan träffas allihopa. fira födelsedagar och gud vet vad. med tanke på att vi fick fira mina barn OCH mina barnbarns födelsedagar på en och samma dag på grund av att vissa pensionärer inte tyckte de kunde åka 30 mil bara för att fira EN person, det hade väl varit okej om de inblandade hade fyllt år i hyfsad närhet av varandra, men spannet sträcker sig från mitten av februari till slutet av juni. ja, i alla fall. snart fyller jag och min syster år och då brukar det vankas helveteskalas in my home town. OCH JAG VILL INTE. inget nytt under solen alltså. och sen fyller mamma 70 och då ska vi fira det också, och då hade vi tänkt vara hos min bror och hans familj. men så ska vi liksom försöka sno ihop någon helg när alla kan och min syster jobbar varannan helg och min bror och hans fru håller på att starta eget och är rätt upptagna, men det är alltid jag som blir boven i dramat eftersom jag, gud förbjude, råkar ha andra saker inplanerade redan. som inte är jobb då, så det räknas ju inte. men så kom mr S på en LYSANDE idé, att vi skulle slå ihop min och min systers firande med mammas firande och ta det hemma hos min bror. gud vad smart, tyckte jag. dels blir det bara en helg, dels hade jag sluppit utsätta mig för en rejäl ångestdos i form av besök med övernattning in my home town. så nu har jag planterat idén hos mina syskon, förhoppningsvis tycker de också att det är en bra idé, och sen ska idén planteras om hos mamma på något sätt. och då gäller det att ha argument för att inte åka till my home town under semestern. vi har ju absolut ingenting planerat. men jag får väl se till att ha det, åtminstone på pappret.

fan att man ska behöva hålla på så här alltså.















Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.