måndag igen

.jag 2014-06-23 08:02 (inga kommentarer)
sådär, då var midsommar avverkad. jag har aldrig haft några pripps blå-reklamfilmsförväntningar på midsommarafton. jag har ju inte tusen vänner med skärgårdsstugor där man kan duka upp långbord på klipporna medan solen skiner och havet glittrar, och även om jag hade haft det så hade jag nog ändå föredragit att vara för mig själv. umgänge känns mer och mer överskattat. jag känner mig ju ändå obekväm och lite missanpassad i 95 % av alla sociala sammanhang så varför ens utsätta sig?

mr S' kompis åkte hem till slut. klockan sju på kvällen eller nåt sånt, och då var vi rätt trötta själva så vi gjorde i princip ingenting mer. en hel dag åt helvete, jag får fan PANIK när folk sitter inne och dumglor på tv mitt på ljusan dag. i mitt hem. fast nu är det ju VÅRT hem, och jag kan ju liksom inte förbjuda andra vuxna människors tv-tittande. tyvärr. för det suger liksom energin ur mig och till sist sitter man där och dumglor själv. nu hade jag i och för sig varit ute och gått med hundarna i tre och en halv timma på morgonen och förmiddagen, så min kvot av dagsljus och motion var kanske fylld. men ändå. hatar känslan av att bara sitta och, tja, dumglo helt enkelt utan att något vettigare sägs än att man typ kommenterar reklamfilmerna, det känns så jävla white trashigt.

jaja. nu är det ju över. och om två veckor börjar semestern. på mr S' jobb är det lite oklart med allting just nu och förra veckan talades det om att firman skulle gå i konkurs, så det är väl inte så muntra dagar just nu precis. den här jobb-ovissheten suger ju verkligen musten ur en, måste jag säga.

nu: jobbajobbajobba. what else is new?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.