this is the morning

.jag 2014-06-16 06:49 (1 kommentar)
så var det måndag igen. i fredags jobbade jag till halv elva, satte mig sedan i bilen och susade iväg till min systersons studentfirande, fick stanna efter tio mil och powernappa på en parkeringsplats. sen gick det bra att köra. och firandet var väl ok, fast det var gamla män och nya fruar och före detta och nuvarande svärmödrar och skulle kunna ha blivit lite krystat och jobbigt. men alla uppförde sig. jag var hemma vid tio på kvällen, det blev en lång dag men jag kunde gå och lägga mig och vakna i min egen säng. guld.

resten av helgen har jag mest gjort ingenting. gått tretimmarspromenader med hundarna, lagat mat, läst böcker, suttit i trädgården och sådär. i morse steg jag upp 3.30 och cyklade till jobbet. jag har nämligen köpt en elassisterad cykel och även om jag förr har sagt att herregud vad slött så tror jag nu, efter ett par veckor, att det kommer att kvala in som "mitt livs bästa köp". SÅ ROLIGT ATT CYKLA, det känns som att det hela tiden är medvind och nedförsbacke. så de där tre milen jag har till jobbet gick ju i ett huj, lite drygt en timme och jag var inte ett dugg trött, det var mest att det var lite kallt om händer och fötter. och jag har det så förnämligt att det är cykelväg hela vägen till stan där jag jobbar, så det var bara att trampa på utan att behöva tänka på trafik. jag såg mängder av harar, kaniner, rådjur, hjortar och en räv och solen gick upp över åkrar och ängar och det var outsägligt vackert.

nu kommer jag inte att cykla till jobbet varje dag bara för det, SÅ käckt är det inte att stiga upp innan soluppgången, inte varje dag i alla fall. men kanske någon gång i veckan så här under den varmare årstiden. som ett litet substitut för den löpträning som uppenbarligen inte är ämnad för mig. det här är inte samma sak, det blir ju mer som lågpulsträning. men det är ju bättre än ingenting och jag rör ju åtminstone på mig, jag måste ju trampa även om det går lätt. och sen får jag väl försöka simma lite med då nu i sommar, vi har ju faktiskt ett utomhusbad här i byn och det kostar typ ingenting jämfört med de helt ohemula priser som de har på badhuset i stan. HATAR ATT SIMMA, det är så tråkigt. fast efteråt är det skönt. jag får väl tänka på efteråt under tiden så går det nog bra.

snart är det midsommar, jag har inga planer. mr S har pratat lite diffust om att bjuda hit några vänner eller om det bara var en, men jag vet inte hur långt de planerna har framskridit och jag bryr mig inte speciellt heller. mitt osociala jag har tagit över och det får väl bli vad det blir helt enkelt.

nu: jobbajobbajobba.

AnnA

Tidig gryning med djuren som sällskap är fantastiskt!

2014-06-16 20:09:17


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.