body

.jag 2014-06-11 14:06 (inga kommentarer)
idag har jag varit hos (ännu) en idrottsskadespecialist, samma klinik där jag var med min höft förra året och som egentligen var mitt första val nu när jag ännu en gång skulle söka hjälp för måndagsexemplaret till kropp. fast då fanns det inga tider (man kan bara boka på nätet och att få tag på dom på telefon är i princip en heltidssyssla). sen hamnade jag ju hos nuvarande sjukgymnast men så råkade jag hitta en ledig tid och tänkte att tja, en second opinion är väl aldrig fel. så nu är jag undersökt (igen), konstaterat att det i alla fall inte är diskbråck men möjligen en liten diskutbuktning, så nu har jag fått träningsprogram för det. plus akupunktur. förra gången jag fick akupunktur, för kanske 10 år sen, så fick jag en massa nålar instuckna och fick sedan ligga med dom i...en halvtimme kanske? och så kom det in någon med jämna mellanrum och vred lite på nålarna. akupunkturen idag var typ som att den gjordes med häftpistol, pang, pang, pang på ett tiotal punkter kring det onda stället och sen var det klart. jag hoppas ju att det gör nytta.

idag regnar det. jag pratade i telefon med min syster och hon blev så löjligt glad över att jag kommer på hennes sons student att jag riktigt skämdes eftersom jag mest tycker det är jobbigt och en plikt och börda. har väl inte direkt den där släktkänslan kanske. i alla fall hann jag med att fixa present när jag ändå var på idrottsskadekliniken i stan, så nu slipper jag åka en extra gång bara för det. mm. älskar när det flyter, hatar att vara i stan.

nu ska jag åka hem och göra rabarberpaj, sedan ligga på värmedyna och glo på tv eller nåt sånt resten av kvällen. because I'm worth it eller nåt sånt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.