ny vecka, nya tag

.jag 2014-06-09 06:56 (inga kommentarer)
och så blev det måndag igen. långhelgerna avlöser varandra och jag klagar inte på något vis. min assistent jobbar gärna extra på helgen när det behövs (och det behövs typ jämt) och det är ju win-win, hon tjänar ihop lite extrapengar och jag slipper jobba.

och helgen var bra. minns inte ens vad jag gjorde i fredags, så det var nog inget direkt betungande. i lördags var vi och gjorde bph med minsting. han reagerade lite på överrasknings- och främmande person-momenten, men inte lika mycket som jag trott. skramlet tyckte han bara var spännande, främmande underlag marscherade han över utan att blinka och skotten brydde han sig inte ett dugg om. så det kändes som att minsting fick en stor ok-stämpel i rumpan (även om man betonar att det är beskrivningar och inte test och att man därför inte kan bli godkänd eller underkänd, och det är ju sant, men det känns ju ändå bra att få höga "poäng" på beteenden som trygg och låga på till exempel aggressivitet).

och igår gick vi spårprov i tryckande åskvärme och miljoner myggor, men det gick bra. sist vi tränade var han lite flamsig och okoncentrerad och hade mycket viltstörning, men nu traskade han målmedvetet in i sökrutan, gick nästan rakt på starten och sen var det bara att hänga med. och till skillnad från hans förra prov där jag inte hade en aning om hur det hade gått så kände jag mig den här gången tämligen säker på att det hade gått bra, och det hade det ju med.

har blivit bjuden till min systersons student på fredag, är egentligen inte ett dugg hågad att åka men eftersom jag är hans gudmor så kanske jag ändå måste pallra mig dit. 30 mil enkel resa för att överlämna lite blommor och äta smörgåstårta, kom inte och säg annat än att plikten kallar.

nu: jobbajobbajobba.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.