pms blues goes on and on

.jag 2014-05-26 12:06 (inga kommentarer)
ja, men om livet ändå inte är speciellt kul just nu så kanske lite pms kunde pigga upp? eh, nej. tack men nej tack, men ett nej är ju ändå inte ett nej så vad fan. irriterar mig på exakt ALLT just nu. även om jag lovade att jag aldrig skulle yppa ett ont ord om min assistent för att hon åkte och jobbade på vårt dotterbolag så att jag slapp så får jag nästan bita tungan blodig för att inte snäsa åt henne när hon kommer in på mitt rum stup i kvarten och måste fråga om saker. JA, det är klart hon får fråga, och JA, jag ÄR så. jävla. snäll och vänlig i mitt bemötande av henne så ni anar inte. jag kan, till skillnad från somliga, konsten att behärska mig och sedan pyser jag över här istället. bara så att ni vet alltså. men jag kan inte låta bli att undra hur man är funtad när man kommer in till någon och säger "har du fått något mail från henne?" bara taget ur luften sådär, tror man att den människan är tankeläsare eller, och man bara "vilken hon?" och får svar: "ja, hon den här...jag vet inte riktigt vad hon heter..." och så ska man köra någon jävla gissningslek och räkna upp varenda "hon" som möjligen kan ha mailat en i något ärende under de senaste timmarna.

och jag är så stressad, det är så mycket som ska hinnas med och jag HINNER INTE MED en massa dösnack. men det är ju inte någons fel, det är som det är, så jag ler och svarar på allt vad folk vill veta, hur undermåligt ställda frågorna än är, och jag klämmer till och med fram ett och annat käckt skämt då och då. sån är jag.

igår ringde min mamma. "jag tänkte att jag skulle gratulera dig på mors dag", sa hon i spydig ton, underförstått att jag glömt gratulera henne då. för det hade ju min duktiga syster gjort. inte min bror, men med honom är det skillnad, han har inte alls samma krav på sig. ja, i alla fall så ville min mamma ge lite pengar "till barnbarnen" och undrade om jag ville hjälpa henne med det, om hon kunde sätta in pengar på mitt konto och så kunde jag gå och ta ut och ge vidare. ja, det kan jag ju förstås göra, men vore det inte enklare om hon fick N:s och L:s kontonummer direkt? "nej, det tycker jag VERKLIGEN INTE att du ska lämna ut deras kontonummer hur som helst på telefon", stimmade mamma då, som om vi var avlyssnade av minst SÄPO och troligtvis också KGB. och sen skulle N ha 2000 och L 1000 och när jag undrade om jag hade fattat rätt så kom en drapa om att det borde jag väl FATTA att av de 2000 så skulle 1000 kronor vara till N, de övriga 1000 skulle D och lille A och lille O dela på. JAMEN SÄG DET DÅ? är så jävla trött att folk behandlar en som synsk eller tankeläsare.

jaha, nu ska jag i alla fall äta lunch. det fanns inget att laga någon god mat av igår så jag fick tota ihop något av fullkornsnudlar och bönor på burk. ingen kulinarisk upplevelse att tala om. och ja, sen har jag ångest för att jag inte hunnit/orkat löpträna. det är ju så jävla varmt hela tiden utom på morgnarna, men då hinner jag inte om jag inte går upp typ klockan tre, och på kvällarna, men jag blir så uppe i varv av att springa så då kan jag inte somna. fan vad allt är besvärligt. pms rockar inte direkt om man säger.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.