oh the joy

.jag 2014-05-24 06:42 (inga kommentarer)
lördag och svinotta och jag sitter ändå på jobbet. för att jag måste och för att det inte gick att kombinera med viltspårträningen annars. så idag jobbar jag några timmar på morgonen, sticker iväg och tränar viltspår och sedan jobbar jag väl några timmar till efter det. hurra liksom.

valpen är frisk igen, men nu är minsting dålig. samma med honom, pigg och glad men med diarré och kräkningar, så det är väl bara att invänta att S-hunden också ska åka på samma skit. frågade igår när vi la spår hur jag skulle göra, även om han är pigg så vill man ju inte vara den som smittade ner varenda hund i hela viltspårgänget. men de som håller i träningen tyckte inte det var någon fara eftersom hundarna aldrig har direktkontakt med varandra.

i övrigt: just nu är det ganska tungt. det är bara all work and no joy för hela slanten. denna känsla toppas dessutom av usel nattsömn, i natt var det världens åskoväder och störtskurar, tidigare i veckan mest kombinationen jobbstress och sjuk hund tror jag. och den här värmen, jag gillar den inte. det känns helt onaturligt med sån här tropisk hetta, det är bara maj. nu kommer det att vara 12 grader och hällregn hela semestern bara för det, kom ihåg var ni hörde det först. slut på gnäll- och domedagsrapporten och fortsätt jobba, latmask.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.