surt (?) part 3

.jag 2014-05-21 09:49 (inga kommentarer)
eller jag vet inte. jag tycker mest jag är trött, urlakad, dränerad och att ingenting just nu känns speciellt kul. när jag vaknade i morse gjorde hela kroppen ont, men speciellt i nacken och skulderbladen, musklerna är som spända rep som bränner och ömmar och jag känner av ett flertal muskelfästen som är som stora blåmärken och allt det här kommer att generera en praktfull spänningshuvudvärk som redan ligger i startgroparna trots att jag tagit tabletter i förebyggande syften. något att se fram mot liksom. KUL. not.

åkte till brukshundklubben för att träna med minsting på hans kurs. inte en kotte var där, eller jo, det var det ju, men ingen från min kurs. fick veta att de hade åkt ut i skogen för att spåra. jag var inte med förra veckan, då detta tydligen bestämdes, jamen SVÅRT att dra iväg ett mail eller sms till de som inte är där? och kursledaren har hemligt telefonnummer och svarar inte på telefonnummer hon inte känner igen, så jag fick jaga fatt på någon som kände henne och låna dennes telefon för att få veta var de var någonstans och sedan åka dit. och tja, vad ska jag säga. jag försitter väl aldrig ett tillfälle att slå ett slag för spår som extremt bra hundaktivitet trodde i min enfald att någon som är instruktörer delar denna inställning. men sämre ambassadör för spår än denna instruktör fick man väl leta efter. hon hade inte förberett någonting mer än sagt till kursdeltagarna att de skulle ta med sig någon leksak att lägga i spåret (oavsett om hunden var föremålsintresserad eller ej) och sedan var väl "instruktionen" som alla fick ungefär: "ja, men gå en bit...vill ni vinkla så gör ni det...då kan ni lägga en eller två vinklar, vilket ni vill..." oavsett om hunden hade noll eller jättemycket förkunskaper och sen fick folk larva iväg och lägga sina spår efter bästa förmåga. inga snitslar eller information om att om man vill att hunden ska gå i spårkärnan så är det typ lite intressant att veta var spårkärnan är. och sen fick var och en gå spåren själva, ingen fick några instruktioner eller hjälp om hunden inte ville/förstod vad den skulle göra. och eftersom ingen av deltagarna hade spårat innan så kunde de ju inte heller hjälpa sina hundar att komma igång. sen skulle alla komma tillbaks och berätta hur det hade gått och för de som hade problem så gavs inga tips eller råd för hur man kan gå vidare utan bara ett "nähä, det verkade inte som att putte tyckte att det här var så kul". så jävla dåligt skött, INGEN av de här människorna kommer någonsin att spåra med sina hundar igen, och då har man väl lite (eller inte så lite heller) misslyckats med sitt uppdrag som instruktör i en brukshundklubb kan jag väl tycka. BAH.

och idag ska jag ha ett telefonmöte med en försäkringsrådgivare, håller på att byta försäkringsbolag och det är väl bra och viktigt och sånt man ska ha koll på, men alltså allvarligt. själen dör tråkdöden av detta. är nästan beredd att bara tacka ja till vad skit som helst till vilket pris som helst bara för att slippa läsa igenom texten till "allmänna försäkringsvillkor". GÄSP.

roligare än så här blir det väl inte idag. och vädret visar sig från sin bästa sida men jag hade ju tänkt löpträna i eftermiddag och hade föredragit något annat än stekande sol och tryckande värme. men visst, jag kan väl passa på att lida lite till när jag ändå håller på. hälsningar: martyr_68:a


men ja: valpen är i alla fall bättre. han äter sitt ris och sin kokta fisk med god aptit och magen verkar ha lugnat sig. det är det viktigaste och bästa.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.