fredag

.jag 2014-05-16 11:56 (inga kommentarer)
och jag är trött, tröttare, tröttast. på mitt jobb är det helt galet mycket att göra under perioden mellan påsk och fram till industrisemestern börjar (om den finns längre?, men tja, juli någongång i alla fall), och i detta galet myckna befinner jag mig nu. jobbar som ett as, jobbar över varje dag och hinner ändå inte med mer än det absolut nödvändigaste och knappt det. då räcker det fan i mig att någon beställer fel sorts torkpapper för att humöret ska kantra, inte för att det är hela världen utan för att man inte HAR TID att hålla på och ordna med sånt. och det tråkiga är att vi inte ens har tid att göra service och underhåll på vår utrustning, eftersom den används hela tiden, vilket leder till en massa onödig stress för plötsligt så måste-måste man göra något drastiskt ingrepp för att det överhuvudtaget ska fundera.

igår var jag på möte på brukshundklubben, de vill att jag ska bli instruktör. det låter till lika delar lockande och avskräckande. lockande för att det är kul att hålla på med hundar och för att jag tror att man själv kan utvecklas och lära sig mycket, avskräckande för att man inte vet vilka nötter som eventuellt kommer att gå kurs för en sedan och då är man plötsligt en Officiell Person och kan inte bete sig riktigt hur som helst mot folk. inte för att jag brukar bete mig riktigt hur som helst mot folk, men ändå. valet finns ju. sen vet jag ju att det finns en massa trevliga människor som går kurs också förstås. får kanske tänka så.

jag tränade med valpen innan mötet och det gick så JÄVLA bra, han var hur taggad som helst. fjärrdirigering måste vi nöta lite mer på, sändande med ställande börjar sitta riktigt riktigt bra, men ska boostas ännu mer. annars sitter tvåans moment klockrent, önskar just nu bara att vi kan få ihop det där tredje förstapriset så att han får sin titel, tror att de som har den i hans ras går att räkna på ena handens fingrar så det hade varit kul. men. där är vi inte än, så det blir en annan historia.

idag är det fredag. och solen skiner. efter en massiv arbetsinsats måndag-tisdag-onsdag-torsdag så är jag ändå hyfsat ikapp just nu. sen ska dom jobba i produktionen hela helgen så jag kommer ändå att börja nästa vecka med att vara back igen, men det får bli nästa veckas bekymmer. idag ska jag träffa min bästa exkollega J och dricka vin och skvallra hämningslöst i en massa timmar innan kollektivtrafiken tar oss iväg till våra respektive hembyar. det ska bli så kul. och nu är det dags för lunch, bäst att rusa.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.