magsyraproduktion deluxe

.jag 2014-05-12 08:56 (inga kommentarer)
men för helvete, jag tror jag jobbar slash stressar ihjäl mig snart. vi ska snart ha en stor revision på jobbet, min chef ligger efter med en massa och är sannerligen inte blyg för att stjälpa över arbetsuppgifter till andra. nu är det förstås inte helt och hållet hans fel att han inte hunnit med, han var ju sjukskriven rätt länge och sånt rår man ju inte över, så det är bara att kavla upp ärmarna och hugga i.
hotet att vara tvungen att åka och jobba på utländskt dotterbolag hänger fortfarande över mig för min kollega är fortfarande sjuk i något som ingen vill tala om vad det är, och sånt är ju fan aldrig bra alltså. fast min assistent har sagt att hon kan åka om jag tror att hon klarar det. det tror jag, och jag är SÅ TACKSAM, ska aldrig mer säga ett ont ord om henne.

vi fick nya jobbtelefoner i veckan som gick. enfaldig som man är trodde jag att man skulle få en som var fix och färdig att använda, men nähädå, där fick man hålla på och pilla med inställningar och konfigurera och synka och öppna konton och springa och fråga kreti och pleti hur de hade gjort och sen försöka göra likadant. VÄRDELÖST, sånt kan väl nån som begriper sig på det fixa lite snabbt och lätt istället för att alla ska stå och klia sig i huvudet och prova sig fram och tvingas lägga dyrbar arbetstid på sånt som någon annan hade kunnat fixa på ett litet kick. blir så jävla trött på sånt. och sen fattar jag inte varför allt sånt här måste ske under högsäsong när vi faktiskt har en period varje år när det finns mer tid att hålla på och fippla med sånt här. TRÖTT.

jaja. tävlade i lördags, det gick åt skogen. minsting var övertänd och valpen och jag missförstod varandra. fast båda hade nog roligt, så det är väl bara att skaka av sig och lägga två kassa resultat till handlingarna. det går fler tåg.
igår jobbade vi i trädgården, fixade potatislandet och satte potatis och bönor. vår sura granne satt i sitt uterum och tryckte, och när vi gick in så trodde jag att hon direkt skulle flyga fram till staketet och liksom inspektera, för det brukar hon göra, men det gjorde hon konstigt nog inte. kanske hade hon nog med att bevaka de andra grannarna som höll på att lägga plattor på sin uppfart, inte vet jag.
tanken var att vi skulle fixa i ordning i växthuset också, men energin räckte inte till det. inbillar mig på fullt allvar att jag ska fixa det i veckan. i eftermiddag ska jag passa barnbarnen, ikväll är det hundkurs. imorgon är det agilityträning, på onsdag måste jag åka till stället där vi ska ha utställning i helgen för att kolla om gräset behöver klippas. på torsdag ska jag på möte på brukshundklubben, på fredag ska jag och J gå ut och äta, på lördag måste jag förbereda priser och grejer och på söndag har rasklubben utställning. PUH, det var den veckan det. jag funderar nu på att skippa kursen ikväll, den ger inte speciellt mycket om jag ska vara ärlig. miljöträning för minsting visserligen, vilket behövs, men det är VÄLDIGT mycket snack och lite verkstad. HATAR när instruktörer bara står och pratar om sig själv och sina hundar hela tiden, och den här är mästerlig i det avseendet.

jaja. nu piper klockan, en analys är klar och jag måste ruuuuusa.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.