Fegt och stort och mittemellan

Anitan1! 2014-05-07 12:31 (1 kommentar)
Märkligt att texterna här blir så få nu när tidspressen är borta. Jag har texter som vill bli skrivna men jag tänker att jag tar det sen. Och det säger väl en del om hur mycket man hinner i livet, skulle kunna hinna alltså, om man prioriterat. Det är lätt att låta vardagsmecket komma emellan.
Jag känner mej feg. Vill egentligen säga upp mej, men vågar inte kasta mej ut innan något annat jobb har dykt upp. Jag skyller på barnen, jag kan inte riskera att hamna i arbetslöshet när jag har dem att försörja. Samtidigt är det inte hela sanningen för jag är också rädd att misslyckas, både inför andra och mej själv. Rädd att göra något dumt. Och det är det väl, att säga upp ett fast jobb, just nu?

Anitan1!

(Nu hände det igen, min telefon och Hypodea tycks inte kompatibla). Samtidigt gnager det, jag vill lära barnen att följa sitt hjärta, stå upp för sig själva, men gör jag det själv? Tveksamt. Inget vidare föredöme.
Avdelningen bra så kan jag nu springa en mil utan avbrott och det är stort för mej att ha kunnat komma tillbaka till fornstora resultat. Eller inte riktigt, jag är ju inte lika snabb. Än!
Avdelningen äckligt så behandlar jag nagelsvamp med laser, det gör ont och är svindyrt men jag står inte ut med de fula tånaglarna.
Annars bjuder inte livet på stor-drama just nu och det är helt okej.

2014-05-07 12:38:14


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-12-14
Antal texter
33
Övrigt
Valspråk