i koma

.jag 2014-04-06 16:41 (inga kommentarer)
det har varit lite tjafsigt hela veckan faktiskt. framför allt för att vi knappt har varit hemma samtidigt mer än typ någon timme i taget. alltid någon som har varit på väg någonstans och vi har gått om varandra mest hela tiden. lite svårt att lösa konflikter då. och igår var jag iväg från sju på morgonen till sju på kvällen och var verkligen inte upplagd för diskussion när jag kom hem. idag har jag "bara" varit iväg mellan åtta och ett och sen hann vi prata en stund, reda ut ett och annat och jag känner väl att jag har fått lite upprättelse. dessutom har projekt "rensa i källaren" gått framåt med stormsteg, men det skulle det ju kunna ha gjort ändå, utan konflikter, kan man ju tycka. men men. nu sitter jag i soffan och är dödstrött. kan inte fatta att klockan är HALV FEM och att helgen snart är slut. jag har duschat och tagit på mig pyjamas och tänker inte laga mat, mr S får sno ihop något efter bästa förmåga eller beställa pizza.

och inte blir det bättre av att högsäsongen på jobbet officiellt börjar imorgon. då ska det börja produceras på maxfart och på alla linjer, så nu är det bara att lägga i en högre växel och köra på för fullt i cirka en månad, sen börjar min assistent. samma som förra året tack och lov, så jag räknar med att hon kommer att vara hyfsat självgående ganska snabbt.
just veckan är dessutom knökfull med grejer. måndag: allmänlydnadskurs med minsting, tisdag: agilityträning med valpen och minsting, onsdag: teorikväll inför viltspårsträningen, torsdag: brukslydnadsträning med valpen, fredag: spårläggning med viltspårgänget, lördag: viltspårsträning med minsting, söndag: bruksspår med valpen. någonstans mitt i det här vill jag även peta in lite egen träning. tror det blir löpning imorgon och pilates hemma på onsdag, om jag inte stannar kvar på jobbet och åker direkt till teorikvällen, har inte bestämt mig riktigt än. men det ger sig väl.

ja, jag tycker ju det är kul, så jag ska väl inte gnälla. och jag är egentligen inte en person som ligger hemma och glor på tv om kvällarna, men just nu: gud vad skönt DET skulle vara. men det får bli i en annan vecka eller i ett annat liv.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.