måndag, alltid måndag

.jag 2014-04-07 06:54 (inga kommentarer)
i morse, klockan fem när jag stack ut huvudet genom ytterdörren, så var det 11 grader varmt ute och gråmulet och fuktigt och det luktade vår. AH. då gör det (nästan) ingenting att det är måndagsmorgon och en helvetesvecka väntar. eller att gårdagens middag blev helt misslyckad på grund av att jag skulle dutta i chilisås för att få lite sting i den vegetariska pastasåsen, det är ingen lam heinz-nästan-som-ketchup-chilisås utan en som jag köpt i någon asiatisk affär som är riktigt het, några droppar räcker för en hel gryta, så jag stod där och droppade så försiktigt men då åkte väl för helvete hela locket av och det blev avsevärt mer, kan man väl säga. jag lyckades skeda upp en del och spädde med creme fraiche och mjölk, men det blev ändå skitstarkt och dessutom inte speciellt gott i slutändan. grr. jag hatar att misslyckas med mat. men det är väl bara att tugga i sig - ha ha ha - och sedan lägga till handlingarna.

i lördags umgicks jag lite med B. förr om åren var vi riktigt tajta, men sen vi slutade hålla på med hästar och inte längre bor på gångavstånd från varandra så blir det glesare och glesare mellan tillfällena. men i helgen fick vi i alla fall till en fika, och det var för all del trevligt, men jag kände väl inte direkt att WOW-VAD-JAG-HAR-SAKNAT-DETTA. mitt behov av att hänga med folk är uppenbarligen inte så uppdämt som man skulle kunna tro med tanke på att jag typ aldrig hänger med någon bara sådär, det är alltid något syfte, något specifikt man gör och sedan går var och en hem till sitt och så är det bra med det. sådär att bara vara hemma hos någon annan och sitta i soffan och dösnacka om allt mellan himmel och jord som man gjorde förr minns jag inte när jag gjorde sist. men det är uppenbarligen inget jag lider av.

härförleden bestämde jag mig för att köpa nya byxor att ha när jag tränar med hundarna. jag har två par som är THE SHIT, bekväma och praktiska, men båda känns numera aningen för stora vilket gör att jag mest känner mig klumpig, här kommer jag och mina byxor liksom. men det är ju angenäma bekymmer så att säga så jag in på nätet och beställde nya. SNYGGA. förhoppningsvis sköna och med bra passform också, jag har liksom inget direkt behov av att vara snygg på appellplan så det kommer ju i sista hand.

nä, men nu ska jag väl jobba vidare här. först ska jag festa till det med en treo eftersom naturen, samhället, gud eller vem som helst har belönat mig med pms-spänningshuvudvärk, JAMEN TACK FÖR DEN. men det är i alla fall vår ute.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.