Epiphany

eeee 2014-04-05 08:59 (2 kommentarer)
Världens längsta jobbvecka är slut. Jag vet inte vad som hände men plötsligt var allt bara så segt och tråkigt. Ingen energi, inget kul. Roligast under veckan var passet igår, med massa dans och skoj och lagom tunga vikter.

Men idag är jag trött och fast jag vill att helgen ska vara ända in i evigheten känner jag mig låg och ensam och stel överallt. Dessutom kollade jag min budget och såg att jag gör av med svindlande summor på mat. Läskigt. Lyxfällan nästa.

Helgens plan är att sitta på café och jobba och äta brunch på stans lyxigaste hotell sattdet. Lär ju inte bli bättre den här månaden.

Det finns liksom ett begränsat antal områden som man orkar skärpa sig på. Jag kan skärpa mig med sötsaker och godis. Eller så kan jag skärpa mig med träningen. Eller med att hålla rent i lägenheten och tvätta en gång i veckan. Eller med pengar och budget. Eller med typ... tvätta håret och hålla det snyggt. Men jag kan inte skärpa mig med allt på en gång.

Eller kan jag det?

AnnA

Även om den var retoriskt så kan jag inte låta bli att svara. Jo, det kan man, men inte på en gång. Om man börjar med en sak och låter den hänga i tills det blvit en vana, då kan man köra in nästa :)

2014-04-06 08:44:10

eeee

Haha ja det var alltså det jag kom på där i sista frågan. Egentligen är ju t ex träningen inte längre något bekymmer att "skärpa" mig med, den kommer automatiskt. Sen är det tyvärr så att en del saker slår ut varandra, t ex att jag istället för sötsaker/godis lägger pengar på kläder/roliga grejer för att belöna mig = svårare att hålla budget.

2014-04-09 08:12:57


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk