offroad

.jag 2014-03-31 07:41 (inga kommentarer)
och så blev det ny vecka och nya friska tag. eller nåt. jag vet inte om jag känner mig så jättepepp just nu, mest lite lätt stressad. i fredags kom en jätteleverans med produkter som är klassade som extra känsliga och som därför ska analyseras och kontrolleras extra noga. en sådan analys genererar ungefär samma arbetsinsats och något längre tid än vad det tar att baka en sockerkaka. det är väl okej, det går bra att klämma in mellan allt annat som ska göras. men när man plötsligt står med 50 sockerkakor som skulle ha varit färdiga helst igår känns det väl något mindre okej. men det får ju gå, det måste ju gå.

helgen var okej, lite stressigt på lördagen när vi först flängde till agilityklubben och sedan på kalas och sedan hem igen. igår hade vi inget planerat, men då var mr S stressad över jobbgrejer och bestämde sig till slut för att åka dit ett par timmar. jag gick och påtade i trädgården en stund, rev bort en miljon vissna rankor av bokharabinda och klippte ner en buske som snön misshandlat till oigenkännlighet, städade lite i växthuset. det var lugnt och fridfullt.

idag börjar minstings kurs, det ska bli spännande. sen viltspåret och agilitykursen slutade i höstas så har han mest gått och lallat och det trivs han väl för all del alldeles förträffligt med, men jag tycker att han behöver lite mer av miljö- och socialträning och träna sig på att hålla ihop även om det förekommer störningar. plus att jag behöver en spark i baken för att komma igång med det eftersom jag vet om behovet men uppenbarligen inte blir färdig att göra något åt det om det inte står KURS på schemat. jaja. på söndag ska vi träna lite viltspår för en domare jag har lärt känna och nästa vecka drar agilityn igång också, så nu kör vi så det ryker ända in i kaklet.










Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.