do I have to...?

.jag 2014-03-25 16:46 (1 kommentar)
tisdagar är väl inga vidare dagar egentligen. åtminstone inte denna. jag känner mig håglås, trött, olustig liksom. det är väl det där tjafset i rasklubben som ligger och suger energi. FAN! hatar att vara indragen i sånt här. samtidigt tycker jag inte att jag ska behöva ta skit och det har jag väl markerat nu och drömmen vore väl att de andra bara kunde bekräfta, liksom ok, vi förstår din reaktion (på samma sätt som jag tycker att jag har visat förståelse för deras utspel), kan vi lämna detta och gå vidare? ARE WE GOOD, som de skulle ha sagt i "banshee" eller "sons of anarchy". tyvärr tror jag inte det kommer att bli så, men den som lever får se. jobbigt är det dock.

och ute blåser det och regnet piskar ner och en sån här kväll är ju som gjord för att elda i kaminen och gotta sig med en bok och en kopp te. det blir dock inte ikväll, för jag ska på lydnadsträning med valpen. känner mig väl inte jättesugen om jag ska vara ärlig, men det brukar ändra sig när jag väl är där. idag ska vi börja med budföring och/eller framförgående och det ska bli kul att börja med lite nya moment, tycker vi har filat på befintliga i en evighet.

nu ska jag läsa en stund innan det är dags att bylta på sig och ge sig ut i rusket.

ikapiika

Tisdagar är min "hatdag" också. Långt till helgen men ändå tillräckligt mycket av veckan gjort för att man ska kunna konstatera att det inte blev något vettigt gjort den här veckan heller.

2014-03-25 20:06:45


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.