early start in the morning

.jag 2014-03-24 07:33 (inga kommentarer)
och så var det måndag igen. helgen var bra, även om den förmörkades lite på grund av en massa internt tjafs i rasklubben. vill INTE bli indragen eller ha en lång och utdragen konflikt kring vem som gör och vem som inte gör vad eller att det ska vara någon jävla tävling i vem som har mest att göra utanför klubben och därmed försakar och uppoffrar sig mest. nu har jag gjort vad jag har kunnat för att lösa konflikten och nu ligger bollen hos andra. varsågod och spela och då är jag med i matchen, eller låt bli och då går jag av planen. så får det bli.

valpen och jag var på spårkurs i helgen och det gick jättebra. lördagens spår var ganska enkelt, vi skulle lägga dom själva och det skulle bara vara två vinklar och två apporter plus slut, för kursledarna ville se hur hundarna spårade. inga problem för valpen fastän det var på fält och blåste rätt bra, han var snarare på gränsen till nonchalant. sedan lade kursledarna spår till oss igår utifrån vad de tyckte hunden och föraren behövde. valpen fick ett spår som var nästa bara vinklar kändes det som, men det löste han utan större problem.

idag ska jag på massage efter jobbet, sedan direkt vidare till N för att passa barnbarnen medan hon tränar. imorgon är det kurs, på onsdag måste jag försöka åka till träningsstället och beta av något pass, på torsdag är det också kurs, på fredag ska jag till medicinmannen, på lördag är det först kursstart för minsting på en brukshundklubb, ett par timmar senare är det någon kickoff för agilityträningen på en annan och slutligen kalas för lille A. PUH. på söndag är dock kalendern tom och det kan nog behövas.

nu: jobbajobbajobba.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.