the tender reed

.jag 2014-03-21 07:14 (inga kommentarer)
igår var det stressigt. alltså jag tror på allvar att jag inte skulle klara av att bo i en stad längre, för bara omaket att ta mig till centrum av den lilla stad som jag jobbar i utkanten av gör att jag håller på att gå upp i limningen. så mycket folk och bilar och bussar överallt!, jag skulle bli tokig av att ha det så jämt. eller så hade jag väl blivit avtrubbad och lite bitter.

besöket hos medicinmannen gick bra, fast det var plågsamt. ländryggen är nästan bra nu, men så hittade han en låsning i nacken och ibland tror jag att porten till min själ sitter där. på något vis, det är alltid väldigt mentalt jobbigt med såna behandlingar, som att någonting öppnas upp som borde få vara stängt. efteråt var jag trött på ett nästan obehagligt sätt, liksom dränerad på energi. åkte tillbaks till jobbet, jobbade undan det värsta, sen åkte jag hem och på radion pratade dom om dysfunktionella familjer och det var väl inte heller någon energiinjektion direkt. när jag kom hem städade jag och sen var jag i princip slut som människa. det blev ingen träning, istället låg jag på en värmedyna och tittade på "ryttareliten" på svt play (superprogram, heja svt) och kände mig allmänt urlakad.

men idag känns det bra, kom till jobbet och var fylld av energi och lade i en hög växel redan från början för att få undan sånt jag inte hunnit med igår. OCH SÅ FUNGERAR INTE VÅRT AFFÄRSSYSTEM. men hurra liksom, det var ju precis vad jag behövde. eftersom vårt företag är i en ekonomisk kris så får vi inte ringa support hur som helst heller utan allt ska koordineras via vår it-chef. det funkar för det mesta alldeles utmärkt, men inte halv sex på morgonen och när jag mailat honom kom ett sånt där autosvar att han var ledig idag, så det är väl bara att hoppas att han är en sån som kollar sina jobbmail ändå.

nu finns det ju visserligen saker jag kan jobba med ändå, utan att ha tillgång till affärssystemet, men det blir lite hackigt och osmidigt. men det får ju gå ändå.

idag var det tio grader varmt ute när jag klev upp kl 04.30 och det är ju väldigt behagligt. jag hoppas på något liknande i helgen när jag ska vara ute och spåra. jag tyckte nästan att det var lite LJUST också. så kollade jag i kalendern och såg att nästa söndag börjar ju för sjutton sommartiden. hurra för det, även om det (för mig som går upp i svinottan) innebär att det för ett tag blir mörkare på morgnarna igen. men det spelar verkligen ingen roll när man får långa ljusa vårkvällar i utbyte.


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.