like sands through the hourglass

ikapiika 2014-03-23 11:51 (inga kommentarer)
tiden rullar på och innehåller allt och inget.
Jag har gått och blivit förkyld. Inte jätte men tillräckligt för att jag inte ska kunna träna och det känns HEMSKT. När jagnu kommit igång med löpning sådar 4 pass i veckan och nu inte sprungit på en vecka känns det som om all styrka och uthållighet bara runnit av mig. Jag hade tänkt och kunnat springa i onsdags men då var det snöstorm och riktigt så desperat är jag inte, bara nästan. Nåväl förkylningen går väl över hoppas jag, jag bara håller tummarna att den inte går upp i bihålorna och stannar där i tre veckor som i höstas. Det var hemskt.

T blir mer och mer tween. Igår var vi och shoppade underklädstoppar eftersom hon insisterar på att hon behöver det. jag tror inte att hon egentligen behöver det på något år men men det må väl vara hänt. Jag faschineras över hur positivt hon ser på pubertet och allt som händer då och hon delar gärna sina tankar och funderingar med mig. Jag jämför med hur det var när jag var i samma ålder om hur otroligt pinsamt allt var och bara tanken på att någon gång i framtiden behöva bära en BH fick en att vilja sjunka genom jorden. Hon är dock fortfarande väldigt mycket barn och håller just nu på och leker Harry Potter med sin bästis, så så länge det är så får hon gärna provsmaka tonårsliv i små etapper för min del.
Vi ska förövrigt se om vi inte ska anmäla henne till Julias stjärnskott iår. Förra året kom vi på det för sent. Ett problem är dock att flickebarnet sjunger mycket bättre när hon småsjunger för sig själv än när hon ska sjunga en sång fint på beställning, så vi får väl se om hon kommer med.

Gabo verkar mer harmonisk än på länge. Han har börjat leka mer och mer med killarna som bor närmast, vilket känns skönt. De var ju hans värsta nemesisar i höstas men nu verkar de vara förbi det. En av killarna kommer förbi på morgnarna och så går de själva till skolan. En manöver som sparar sådär 20 minuter på morgonarna, vilket är välkommet. Tyvärr(?) har han klippt av sig sitt käklånga surfarhår och ser nu ut som en vanlig pojke, men ska man vara ärlig hade håret inte riktigt kvalité att bli snyggt som långt utan det blev mest stripigt. Så det kanske blir bättre så här.

Apropå surfare had jag nu bokat sommarens resa. Efter mycket vånda och många turer blir det nu surfkurs i Portugal. Vi flyger till lissabon och har sen hyrt ett litet hus med fantastisk utsikt ute vid kusten. Vi ska nu boka in några lektioner hos Alex och sen blir det åka av.

Hang loose!

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk