sockertork

ikapiika 2014-03-14 19:08 (inga kommentarer)
amerikaveckans överexcess i godisätande (bortemot 1/2 kg godis per flygresa + massa däremellan) har fått mig att inse att det behövs en sockertork, basta, så nu har jag inte ätit något godis/kakor eller dylikt sen i måndags. Och det har gått rätt bra, jag lät bli kakorna på körfikat igår och tackade nej till supersötgodis som någon bjöd på på jobbet. Men nu, hemma en fredagkväll håller jag på att gå åt, jag är så godissugen så att jag håller på att dö.

Imorgon kommer jag att synda lite, det är körfest och jag antar att det är oartigt att tacka nej till efterrätt men det är nog var det får bli. Jag vet att det blir lättare sen, när värsta suget gått över.
Varför?, för att jag äter mer socker än vad som är nyttigt. Som en bonus vill jag se om det gör någon skillnad på det lilla "midjefluff" jag har.

I övrigt har jag reseilandsproblem. Efter blott en vecka hemma är jag otroligt resesugen och denna våren kryllar av långhelger. Jag vill (nog) åka till barcelona över 1a maj då barnen är lediga även 2a maj. Men, enbart på två dagar har den resan jag kollade på gått upp med 2000kr per person... Jag vet inte heller om det är då man ska åka, eller om vi ska åka någonstans efter midsommar, eller om vi ska bila i Europa i juli. SÅ många vaaal...

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-06-17
Antal texter
543
Övrigt
Disputerad specialist. Maka och mamma till två troll födda 03 och 06. Ägare till halvsunkig låda på kulle och fotbollsmammaSUV som får åka måånga mil varje dag.
Sjunger gärna men har (egentligen) inte tid. Äter hellre än lagar. Vin? ja tack!
Valspråk