vårförhoppningar utan klarhet

alvis 2014-03-13 20:48 (inga kommentarer)
Fortfarande ingen klarhet gällande vare sig boende, bebistillverkning eller jobbframtid. Vi har haft fina eftermiddagar, soligt lekplatshäng efter förskolan. Jag har gått in i en lugn jobbperiod och kan andas igen, vet inte om jag har blivit bättre på att sätta gränser och planera min tid eller om det bara är ett tillfälligt lugn men det känns bra mycket bättre nu när jag hinner tänka. Då hinner jag visserligen också tänka mer på vad jag egentligen skulle vilja jobba med. Men den tiden kommer väl också, tids nog.

Vi slits mellan att vilja köpa första bästa hus bara för att få det avklarat och vara så kräsna att jag inte tror att vi någonsin kommer att hitta "det rätta". Jag slits mellan att försöka socialisera, ta chanser till umgänge, bjuda in och vara trevlig och å andra sidan njuta av egentid eller bara hänga helt ensam med lilla A. Längtar efter nya kläder, köper dyra skor, men har bara trasiga jeans. Upp och ner, hit och dit. Och ändå väldigt stabilt. Så är det just nu.

Stabilt är det även i relationen men med korta perioder av "vi förstår inte varandra"-ångest som jag upplever väldigt jobbigt under de begränsade stunderna. Men det är inte långvarigt, vi ger inte bara upp och blir arga/uppgivna utan försöker förstå och då lättar det. Det är ju stora beslut och viktigt att vi verkligen diskuterar igenom det. Och från hårda blickar och ord vänder det till älskar-dig och mycket värme. Jag börjar vänja mig vid våra sätt att diskutera/argumentera nu, jag tycker fortfarande inte att det är lätt men vi blir bättre och bättre på att inte dras ner i det.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2012-09-13
Antal texter
112
Övrigt
Valspråk