hej och hå

.jag 2014-03-12 20:12 (inga kommentarer)
men fy för HELVETE vad jag är stressad. och som om det inte vore nog med det så är kroppen sprängfylld av pms-hormoner och det är väl inte en för jävla bra kombination just nu eller någonsin.

hela dagen idag har jag och S varit hemma hos henne och förberett inför vår kickoff som är imorgon och på fredag. lagat mat, bakat, fixat powerpointar och naturligtvis svarat på tusen mail och telefonsamtal och varit TILLGÄNGLIGA för hur skulle det se ut om man bara hade ett jobb att sköta liksom. sen åkte jag hem och fixade lite fler grejer och nu är jag väl så klar jag kan bli, men då återstår ju själva kickoffen där jag förutom ett par rätt saftiga presentationer även ska vara moderator för hela skiten eftersom min chef, som normalt har den rollen, fortfarande är sjukskriven.

så: stressad, ja. sitter nu i soffan och ska försöka varva ner med "sveriges mästerkock" men gillar ingen av dom som är kvar. det är småkallt, ingen orkade hämta in ved och elda i kaminen innan och nu är det inte lönt för det är snart läggdags. innan stuvade jag om bland våra samlade sommar- och vinterdäck i källaren eftersom jag kände att jag skulle få ett raseriutbrott annars och nu har jag ont i ryggen. hatar att hålla på med däck, men vi har inget annat bra ställe att ha dom på än under källartrappan och då är det en massa släpande och lyftande och vridande. typiskt osmart grej att göra när man är stressad alltså.



Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.