maximum overdrive

.jag 2014-03-10 06:45 (4 kommentarer)
sitter och pustar en stund, har precis betat av en hög med grejer som jag inte hann med i fredags eftersom den dagen var helt uppstyckad av möten, medicinmansbesök, fler möten och sen kunde jag inte jobba över som jag förmodligen hade gjort i vanliga fall eftersom jag hatar att komma till stökigt skrivbord med högar av påbörjade men ej avslutade grejer, för jag skulle ju hämta barnbarnen på dagis.

är skitstressad, för det är ju inte bara det vanliga jobbet som ska göras utan även en tvådagars kickoff som ska planeras och genomföras denna vecka. eftersom det är ekonomisk kris på vårt företag så kan vi inte bara åka iväg till något konferenshotell och överlåta detaljerna till någon annan, utan allt från block och pennor till mat och underhållning ska vi fixa själva. nu gör jag ju inte ALLT själv, men det tar på krafterna att vara den som håller i exakt varenda tråd och ser till att allt flyter på som det ska och att ingenting glöms bort. det hade varit en baggis att BARA ha som sitt jobb att fixa konferenser, att fixa konferenser samtidigt som man jobbar heltid med andra grejer är...lite mastigt. men det får väl gå. tyvärr blev jag förkyld, och det har jag väl verkligen inte tid med just nu. fast det är ju som Jazzie säger om trotsåldern, man är väl aldrig rustad för att möta någonting. aldrig att man hör någon säga: jamen jag kan passa på att vara lite förkyld ett tag nu när det är lugnt på jobbet, så har man det undanstökat för ett tag framåt sen. nä, motgångar av alla slag kommer väl alltid olägligt och så också detta. så nu sitter jag här och hostar och snorar. enda plusset med att VARA förkyld är att man faktiskt blir bättre sen. till skillnad mot när det känns som att man håller på att BLI förkyld, vilket är ett tillstånd som verkar kunna vara i månader och sen har man ju ändå själva förkylningen kvar som kronan på verket, om den inte sipprar ut i ett menlöst ingenting av håglöshet och trötthet.

jag har powerpointpresentationer att göra, jag måste gå på banken och skyffla runt pengar inför mitt stundande bilköp (jag är kund i en fristående sparbank, och har utöver det ett gammalt konto i gamla föreningsbanken som sedan gick ihop med swedbank som ju är sparbanken...nästan. för i nådens år 2014 kan man inte via sin internetbank flytta pengar från swedbankkontot till fristående sparbankskontot utan det kräver blanketter och legitimation och fysisk närvaro på bankkontoret. BAH.), nya bilen ska hämtas och gamla bilen lämnas i inbyte men bilförsäljaren var sjuk hela förra veckan och detaljerna har därför inte spikats helt. STÖN, hatar när saker liksom svävar i ovisshet så att man inte vet när man ska peta in det i tidsplanen. men förhoppningsvis har väl försäljaren tillfrisknat nu så att han går att få tag i.
sen ska S och jag handla samt laga all mat till kickoffen. på vår arbetstid visserligen, men det är tveksamt om den räcker till. och någonstans i detta måste vi hinna åka ut till lokalen vi hyrt och kolla vad som finns i form av porslin, bestick, kastruller, kaffekokare och så vidare. ja, men det är bara att harva sig igenom den här veckan också, jag får väl vila sen.

Kristin

Jag vill absolut inte skriva dig på näsan, men säger fristående sparbanken verkligen det? Jag har både fristående sparbank och Swedbank och loggar in på båda med samma dosa och flyttar pengar osv obehindrat, enda är att jag behöver använda dosan för att godkänna när jag flyttar mellan de två bankerna. Tänker att det borde vara samma för alla fristående sparbanker, fast å andra sidan, varför skulle det vara det, jag har kanske bara haft tur.

2014-03-10 19:29:47

.jag

@Kristin: tror det skiljer mycket mellan olika fristående sparbanker, åtminstone är det så mellan "min" fristående och grannbyns (annan) fristående, det är som öst och väst och aldrig mötas de båda...typ. och swedbank verkar vara lika avlägset som månen, igår när jag infann mig personligen på bankkontoret och hade fyllt i blanketter och visat legitimation så fick kassörskan ändå gå iväg och fråga någon överordnad om "det gick" att flytta pengar från mitt konto på swedbank till mitt konto i deras bank. alltså!

2014-03-11 06:38:00

Anni

Byt bank?

2014-03-11 22:39:30

AnnA

Jösses, det låter ju som för 30 år sen. Otroligt!

2014-03-12 19:49:31


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.