lördagskväll i timmerkojan

.jag 2014-03-08 18:16 (inga kommentarer)
gårdagens besök hos ny medicinman har gett efterverkningar idag, jag är jätteöm på de ställen han har tryckt och manipulerat. såklart, hade inte väntat mig något annat. men för ett tag sen reste jag mig ur soffan och väntade på det där vanliga knivhugget i ländryggen som kommer i ett visst läge - men som aldrig kom. nu är det förstås alldeles för tidigt att ropa hej, så det gör jag väl inte. men kul att åtminstone kunna resa sig från sittande utan att det sker som om jag hade varit pensionär sedan jesus red in i jerusalem på en åsna.

jag har överlevt ett längre barnvaktsuppdrag, kom hem och var helt slut och somnade i soffan i eftermiddags. nu är jag piggare men har oroväckande ont i halsen. det känns som att en förkylning har hängt som ett damoklessvärd över mig i flera veckor nu, kan den inte bara FÖRSVINNA (helst) eller åtminstone bryta ut och sedan försvinna. den här halvmesyren där man är "inte riktigt hundra" och inte vet om man kommer att bli sjuk och inte riktigt vet om man vågar träna eller ej, det tillståndet är så tröttsamt.

nu ska vi snart äta pasta och dricka gott ekologiskt rödvin. alkohol har väl aldrig varit fel vapen när det gäller att jaga virus på flykten? fast numera håller jag mig till ett glas per tillfälle. det fanns en tid när jag kunde tycka det var en tjusning med att berusa sig, släppa lös och sådär, men nu är det bara i undantagsfall det sker. det är liksom hundra gånger mer livskvalitet att vara ute i skogen med hundarna på förmiddagen nästa dag än att ligga i sängen med betongskalle och inte orka någonting, sånt slöseri med tid. så eftersom jag är en sådan PRAKTMÄNNISKA så kan jag väl åtminstone få slippa förkylning? gud? schyssta?

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.