Pillade upp sår, lät inget läka

eeee 2014-03-09 11:51 (2 kommentarer)
(Dagens lilla inlägg påbörjades runt nio i lördags morse och avslutades nu, så blir det ibland.)

Åh, vad jag älskar min lördagsmorgon. Utan konkurrens är det veckans bästa stund och kanske är jag därmed slutgiltigt klubbad som morgonmänniska? Att gå upp, steka bananpannkaka, koka kaffe, äta långsamt med smaskiga tillbehör och kolla tv-serie eller läsa tidning. Hela dagen ligger framför fötterna och allt kan hända. Det första som händer är alltid veckans roligaste träning och sen!

Ja, sen?

Igår hände bra saker. Igår drack jag bubbel och drinkar och öl och försökte att ni vet, inte rotera för mycket runt... "solen". Det gick bra. Jag vet inte. Nyst nyst, analys analys. Jag vill kramas!

Men jag åkte hem med en sen vagn (eller tidig, beroende på hur man ser det) och mös ner mig i sängen och vaknade i morse och kom ihåg varför jag typ inte dricker alkohol längre. Man skadeskjuter ju sin söndag morgon!

Som nu i och för sig är söndag förmiddag. Kollar på Vänner (som nu finns på Netflix OMG!), småäter banan med jordnötssmör och rotar lite håglöst i klädhögar som behöver hängas upp eller tvättas.

Funderar på om jag ska orka träna lite kanske.

Eller göra något annat.

Typ logga ut från chatten.

Tinto?

Då ska jag skaffa Netflix!

2014-03-09 12:31:04

eeee

Gör det! Gör det ändå, finns så mycket gott där! :) finns bara 3 säsonger av Vänner där än dock, men det brukar byggas på efterhand

2014-03-09 12:54:44


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-07-19
Antal texter
119
Övrigt
Valspråk