pain!

.jag 2014-03-04 10:51 (1 kommentar)
för ett tag sen fick jag nån liten låsning på ena sidan av ländryggen. "ryggskott" kanhända, fast jag tror ju att det är sånt som 80-åriga gubbar får när de skottar snö, sådär så de blir stående blickstilla och inte kan röra sig ur fläcken. det är min bild av ryggskott, fast det finns ju förstås gradskillnader. så det är väl ett rätt så lindrigt då, för jag kan ju röra mig, det är mest bara det att det gör ont i vissa rörelser och liksom stramar och tar emot i andra. och att det INTE GÅR ÖVER. nu har det varit såhär i över en vecka och det känns inte kul. och innan dess har det varit sådär till och från ett tag, rätt länge när jag tänker efter. det är lite tricky det där med tidsperspektiv när man liksom lever sitt liv i en liten smärtkavalkad alla dagar. svårt att skilja det ena från det andra, orsak och verkan och hej och hå.

min kiropraktor har jag ju nästan gjort slut med, jag tappade lite förtroende för honom när jag fick problem med höften för det kändes som att han inte alls visste vad han gjorde och först skulle jag träna som vanligt och sedan när jag fick ännu mera ont av det så fick jag nästan bannor för då jag skulle minsann inte ens ha tänkt tanken på någon träning. så jag gav fan i att gå dit, sökte upp en idrottskadeklinik, fick stötvågsbehandling, blev bra. hurra! så det självklara valet kändes ju att gå till han som fixade till höften i våras, men där fanns inga lediga tider förrän om tidigast tre veckor. ringde en naprapatmottagning som jag hört bra om, men den var stängd denna vecka, så jag ringde någon muskelklinik lite på vinst och förlust och fick en tid på fredag. jag får väl se vad det ger.

men det är så tråkigt det här, att det liksom alltid ska vara NÅGOT. är det inte foten så är det höften så är det knät, och är det inget av dom så har jag ju en stor påse med gott och blandat-smärta i nacke, axlar, huvud som har varit min ständiga följeslagare i över tjugo år. ja, man vänjer sig ju och jag går väl inte omrkring och tänker smärttankar varje vaken stund, det är mer som ett bakgrundsbrus som jag lever med, men det betyder ju inte att det är så speciellt jävla kul alla gånger heller.

AnnA

Inget kul alls :/ Hoppas du blir hjälpt!

2014-03-04 20:51:22


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.