lär mig du skog att vissna glad

.jag 2014-03-03 06:44 (2 kommentarer)
och så var det måndag. helgen har varit både intensiv och avslappnad. i fredags kväll var det årsmöte i rasklubben och det var en bit att köra, jag åkte dit direkt efter jobbet och var hemma cirka 23.00. det löjliga var att jag skulle befinna mig på nästan samma ställe plus minus någon mil klockan 9 på lördagsmorgonen och hålla kurs, så det kändes som väldigt mycket bilkörning för bara några timmars halvkass sömn. men men. kursen gick bra och flera önskade en fortsättning, sånt är ju kul och lite egoboostande. sen åkte vi hem och slappade resten av dagen. och igår var det inte heller något inbokat utan en riktig gör-vad-du-vill-dag. det vill säga mestadels hundpromenader och soffhäng. gott.

var och kollade på en bil i fredags, ska provköra idag och hittar jag inget att gnälla om så slår jag nog till. eftersom jag är så s-j-u-u-u-k-t ointresserad av bilar så orkar jag liksom inte ha såna här projekt hängande över mig någon längre tid, så nu hostar jag upp en förfärligt stor slant för att få en nästan ny bil och hoppas på det bästa. bilförsäljaren (det är på en bilfirma) bor i alla fall i samma by som jag visade det sig, och även om jag VET att man alltid blir lurad när man köper bilar så inbillar jag mig att man i alla fall kanske blir något mindre lurad om man köper av någon man har någon slags connection till. om jag vore försäljare hade jag ju inte velat riskera att stöta ihop med missnöjda kunder när jag var och köpte mjölk på konsum hemma i byn, liksom.

nu: jobba. jag är redan lite stressad eftersom N och D åker på semester på torsdag och jag ska passa barnbarnen torsdag och fredag, måste se till att få undan så mycket som möjligt till dess så att jag kan fokusera på det. lämna på dagis, hämta på dagis, laga mat, natta, sova över. jag gillar ju för det första inte att sova borta, det är nog mest det som tynger mig. plus att jag måste sätta mig in i en massa om hur det funkar med huslarm, billarm, bilbarnstolar, smart-tv-apparater, induktionshällar och en massa annat piss som finns i moderna människors liv och som jag aldrig har behövt befatta mig med. men det ska väl gå det med.

AnnA

Haha, du är ju för skön. En massa annat piss som finns i moderna människors liv :p

2014-03-03 20:29:27

.jag

@AnnA: haha, ja det är ju så det känns :)

2014-03-04 20:27:50


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.