måndag igen dårå

.jag 2014-02-24 07:18 (inga kommentarer)
och nähä, surprise, det blev visst måndag igen, efter en helg som gick snabbt som en blinkning. hundkurs och barnkalas och sen var det över.

i lördags natt vaknade jag och hade drömt någonting, minns inte vad, men käkarna var så hårt sammanpressade att man nästan skulle ha behövt en kofot för att bända upp dom. och naturligtvis spänningshuvudvärk från helvetet som inte hade gått över när klockan ringde, FAN också. jag skulle ju på kurs och ville verkligen vara pigg och på hugget. försökte göra lite pilatesövningar för att få igång blodcirkulationen i nacke och axlar och det hade kanske funkat om jag sedan hade lagt mig och vilat en stund, men nu skulle jag ju på kurs och hade tid att passa så in med ett par treo och så iväg. genomled kursen som var bra, men som hade kunnat vara så mycket bättre om jag inte hade haft så jävla ont. och sen var det raka spåret iväg på kalas för lille O i ett par timmar och sedan hem, fixa mat och jag var visserligen inte ett dugg hungrig men tänkte att jag nog kommer att känna mig bättre om jag äter lite. men när vi hade ätit mådde jag jättedåligt, det var som om hela kroppen stängde av alla funktioner, middagen låg som en osmält klump i magen, jag mådde illa, var kruttorr i munnen och så trött att jag knappt orkade hålla ögonen öppna samtidigt som jag hade nära nog dödsångest eftersom illamående är min värsta känsla på hela skalan av obehag. det enda jag kunde göra var att halvligga i soffan och dricka miniklunkar mineralvatten. efter ett par timmar släppte detta märkliga och fruktansvärt obehagliga komatillstånd, vet inte varför det blev så men kanske var det kroppen som liksom fastnade i läge stress och smärta och stängde av av allt vad matsmältning heter. så här i efterhand skulle jag såklart inte ha tryckt i mig en hel middag utan kanske bara ätit en frukt för att få lite energi och sedan gått och lagt mig och vilat en stund istället, note to self till en annan gång, men hoppas det aldrig blir en annan gång.

jag vaknade i alla fall på söndagen och kände mig som en ny människa om än lite nojig för att jag mått så dåligt. åkte iväg på kursen och den var bra, rolig och inspirerande även om en del personer var som hämtade från görels hundskola i "mia & klara". men det får man ju ta med jämnmod.

nu väntar en ny vecka. på fredag har vi årsmöte i rasklubben, då tänkte jag åka direkt från jobbet för att slippa köra hem och vända och sen köra samma väg tillbaks igen, så det blir en lång dag och sen i princip bara hem och sova för på lördag är det avslutning på den hundkursen som jag håller, måste dessutom fixa en massa till dess.

sen är det mars hör ni! nu är det lite som att man inte får lov att njuta av vårväder för det är "för tidigt". men mars, april, maj, det är ju faktiskt vårmånaderna på riktigt.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.