Skräp

parva 2014-02-17 16:45 (1 kommentar)
Det här med PMS. Vad ska det vara bra för, egentligen?

Är det kroppen som säger Nähä du, du har visst inte blivit gravid den här gången heller. Bit huvudet av din karl och leta reda på någon annan som kan befrukta dig!

Fast jag är nog redo att bita huvudet av vem som helst. Men det gör jag ju inte. Biter mig i tungan istället. Och igår tog jag, för första gången på ett par år, en atarax. Back in the days när jag åt dem lite nu och då för att hålla ångesten i schack så hade jag inget problem att peta i mig minst en 25-grammare. Igår tog jag 10 gram och la mig sedan med benen upp efter väggen i viparita karani. Vända blodet kan ju aldrig vara fel liksom. Och jag blev lugnare. Efter ett par timmar var jag rätt slö till och med.

Imorse tränade jag och först kände jag mig svag, men när jag bläddrar tillbaka i träningsdagboken så ser jag att nä, jag var nog inte så svag. Bara kände mig.

Relativt lugnt på jobbet och därmed ganska låg risk att bli förbannad på någon kund. Fast för en timme sen så fick jag lov att klicka igång spellistan som jag brukar använda när jag yinyogar hemma. För att inte bita huvudet av en kollega som bara var sitt vanliga korkade jag. Jag pallar dock inte korkskallar när alla känslor liksom ligger utanpå skinnet. Men andas och hålla sig utanför, det är bra en dag som denna.

Nu ska jag bara överleva veckohandlingen också, sen kan jag känna mig i hamn för dagen.

Men ja, jävla förbannade skit-PMS. Som vissa hävdar inte finns, att det är sociala mönster. Bull shit. (Jo, jag råkade lyssna på Kropp & Själs program om PMS, lite dålig planering där, ur ilskesynpunkt.)

sodanismo?

åh, min kompis pratade om det programmet. jävla idioti. mmmmngh, jag kan inte nog ge uttryck för sån jävla skit. folk ska hålla käften om sånt de inte vet nåt om. (vilket iofs innebär att jag borde hålla käften om programmet eftersom jag inte lyssnat på det)

2014-02-17 21:37:30


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk