Skönspring och scary stuff

parva 2014-02-15 19:39 (1 kommentar)
Idag är dagen som började med tidig morgon och skönspring i skogen i en freaking timme. Helt kravlöst, det är det bästa. Jag var sugen på backintervaller men kroppen var inte riktigt med på det. Fint ändå.

Och så råkade jag liksom bli fotad halvnaken (nåja, till största delen täckt av en handduk) och kommer att synas i ortstidningen till veckan. Nu var inte jag i fokus, utan min massör, men ändå. Kommer att synas. Möjligen när jag sitter upp och blundar. Scary. Som tack för att jag ställde upp som, ehm, modell, fick jag en fantastisk massage, te och ett par raw bars. Och ett fint prat efteråt. Jag gillar henne verkligen (fö samma tjej som jag nämnde i förra texten). Men jag vet inte, hur får man nya kompisar i vuxen ålder? Det känns ju som om jag verkligen behöver det.

Nu makalöst trött, med ett halvt, rätt ointresserat öga på hockeyn. Och med hopp om att kroppen håller på att laga sig själv nu, den har liksom varit lite halt och lytt på sistone.

Ute blåser det storm och regnar. Det blir nog ingen vinter den här februari.

eeee

Jag har just fått lite såna där vuxenkompisar. Tricket för mig var att helt enkelt lägga till på facebook, följa upp sammanhanget där man setts (träningspass) och kolla intresset för nån typ av "fika på stan". Sen märker man ju om man trivs ihop utanför sitt sammanhang och sen ba händer det. Låter ju som ni fått fin kontakt redan :)

2014-02-16 08:21:54


Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2013-10-20
Antal texter
47
Övrigt
Valspråk