in the middle of the week

.jag 2014-02-12 08:57 (inga kommentarer)
onsdag, dagarna går, det är lite kaos på jobbet och jag väntar nu mest av allt på att en myndighet ska administrera en e-legitimation till mig så att jag ska kunna göra chefens jobb. vilket tycks ta sin lilla tid, för de "hade mycket nu". igår fick jag ett samtal receptionen att jag hade besök, ett viktigt möte som jag totalt glömt bort och helt enkelt inte sett fastän kalendern ligger uppslagen framför mig på skrivbordet hela tiden. hade jag inte råkat stå vid telefonen när den ringde (jag har bara fast jobbtelefon och är sällan på mitt rum, vilket är en skitdålig kombination för den som försöker få tag på mig på jobbet) så hade jag ju framstått som en hönshjärna av stora mått. nu slapp jag undan med blotta förskräckelsen, men det är väl ett tecken på att det är inte så lite kaos just nu, jag brukar faktiskt ha koll på såna grejer. men det är som sagt lite kaos just nu. mitt jobb är i och för sig ofta kaos, jag får liksom alltid ställa om fokus hundra gånger per dag och ha många bollar i luften, som det heter. det är roligt. fast det känns som att man bara blir avbruten hela tiden och bollarna mest riskerar att dimpa i backen så kan åtminstone jag hålla mig för skratt.

igår var jag och tränade tabata. mycket fokus på ben den här gången kändes det som och märktes, för efteråt kunde jag knappt gå nerför trappan till omklädningsrummet och idag känns dom...lite stumma. som om det ligger en härlig träningsvärk på lut som kommer att blomma ut framåt eftermiddagen eller så. men ja, det är ju härligt.

idag ska jag åka och köpa golv. jag har FÅTT NOG en gång för alla av golvet i vår tvättstuga som består av gammal och skrovlig betong vilket medför att hur mycket man än sopar så blir det aldrig riktigt rent, vilket i sin tur innebär att om man råkar tappa en strumpa på golvet när man hänger tvätt kan man nästan lika gärna slänga den i tvättkorgen igen. nä, riktigt så illa är det väl inte, men det känns inte fräscht, det gör det inte. och sådär blir det ju med gamla hus, men nu är det i alla fall jag som åker och köper såna där golvplattor som man kan ha på balkonger och i uterum.

annars ser jag fram mot fredag, när N och jag ska gå på intersportrea och jag ska köpa träningsskor åt henne, fast det vet hon inte om än. vi hade aldrig mycket pengar när hon växte upp så därför kan man väl få skämma bort lite nu istället? barnbarnen ska också med och efteråt ska vi fika och, tja, hänga lite. det blir fint tror jag.

Info
Namn
-
Född
-
Hemstad
-
E-post
-
Hemsida
Medlem sedan
2008-10-20
Antal texter
1 752
Övrigt
Valspråk

det finns inget mörker. det finns bara brist på ljus.